Byte från enskild firma till aktiebolag

Läge att ombilda till aktiebolag?

– vår handbok hjälper dig!

Många enskilda näringsidkare går nog i ombildningstankar nu när kravet på aktiekapital sänkts till 25 000 kr. BYTE FRÅN ENSKILD FIRMA TILL AKTIEBOLAG är en praktisk handbok som beskriver fördelarna och nackdelarna med aktiebolag kontra enskild firma – och som visar hur det praktiskt går till att byta från enskild firma till aktiebolag. 

Boken innehåller ett utförligt praktiskt exempel som visar hur du ombildar med hela kedjan från överlåtelseavtal till konteringar, balans- och resultaträkningar och deklaration.

Läs mer och beställ »

minauppg.png
Ny bok!

När du får oväntat besök ...

Hos många företagare finns en rädsla för Skatteverket och deras kontrollmöjligheter. Den här boken visar hur du kan undgå att bli föremål för Skatteverkets intresse, men framför allt hur du bör agera – och inte agera – om du ändå skulle bli utsatt för en granskning, t ex en skatterevision.

Till boken »

hjalp-skatteverket-kommer-mockup.png

Vill du lära dig bokföring?

Bokföringskurs online där du lär dig sköta bokföringen i ett företag eller en förening. Vi tittar också på varför, vad och när man ska bokföra. Lämplig kurs för dig som är nybörjare och vill lära dig från början.


Björn Lundén – förenklar ditt företagande - ctl00_cph1_pg5318_relimg

Boknyheter

Senaste nytt för företagare

Läs fler artiklar om de senaste nyheterna »