Eget aktiebolag

Eget aktiebolag

– handbok för dig som driver aktiebolag utan revisor

EGET AKTIEBOLAG är skriven speciellt för dig som driver eget aktie­bolag med enk­last möj­liga admi­ni­stra­tion och som inte har revi­sion. Du lär dig hur ett litet aktie­bolag fun­gerar och vad som är vik­tigt att tänka på när det gäl­ler både juri­diken och beskatt­ningen. Som nystartad köper du boken för endast 100 kr + moms! Rabatten dras i kassan. Läs mer »

  • Avdrag och skatteplanering
  • Styrelsemöten, protokoll, mm
  • Traktamente, representation, mm
100 kr

50% nystartsrabatt!

Handbok för bokföringen!

BOKFÖRING är en oumbärlig handbok för dig som sköter bokföringen i ett företag eller en förening. Konteringsmallar och exempel visar hur du bokför alla typer av affärshändelser. Du köper boken för endast 198 kr + moms!

Läs mer »

Kampanjsidor - Nystartat aktiebolag – en handbok - ctl00_cph1_pg5608_relimg

Så gör du en bra budget!

BUDGET är en praktisk handbok som hjälper även dig som är nybörjare att upprätta företagets två viktigaste budgetar; resultatbudget och likviditetsbudget. Som nystartad köper du boken för 148 kr + moms!

Läs mer »

Kampanjsidor - Nystartat aktiebolag – en handbok - ctl00_cph1_pg5270_relimg

Bokföringskurs på webben!

Grundläggande bokföringskurs online där du lär dig bokföra köp, försäljningar och andra affärshändelser. Vi tittar också på de olika rapporter du kan ta ut från bokföringen. Du går kursen var du vill, när du vill och i din egen takt. Du slipper restid, reskostnader och logikostnader.


Läs mer »

Kampanjsidor - Nystartat aktiebolag – en handbok - ctl00_cph1_pg5318_relimg

Tänker du sköta bokföringen själv?


Med våra bokföringsprogram är det enkelt att bokföra. I programmen finns en inbyggd konteringsguide som hjälper dig bokföra alla tänkbara affärshändelser. Programsupport och uppdateringar ingår. Kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt program för din verksamhet.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig » 

Sköt bokföringen själv.

Eller ta hjälp av en redovisningsbyrå?


I dag kan du jobba med en redovisningsbyrå på många olika sätt. Vissa vill jobba mer traditionellt medan andra föredrar att jobba mer digitalt med ny teknik. Vi hjälper dig gärna att hitta en redovisningsbyrå som passar dina önskemål.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig » 

Ta hjälp av en redovisningsbyrå.

 Kontakta mig angående:

 

 

Namn *

e-post *

Telefon *