Laddar...
ambassadorer_header2.png

Våra ambassadörer

Som ett företag med stark förankring i närområdet får vi mängder av sponsringsförfrågningar från lokala aktörer på idrotts- och kulturområdet. En av våra ambitioner är att på olika sätt bidra till utvecklingen av det lokala samhällslivet. Där ser vi idrotten som ett viktigt område, och vi stöttar i stort sett alla lokala idrottsföreningar som bedriver barn- och ungdomsverksamhet. 

Vi stöttar även några individuella idrottsutövare som vi av olika anledningar gillar. Flertalet av dem är närodlade med rötter i Hälsingland men vi har även två konditionsidrottare från andra landsändar i vårt ”stall”.


Ebba Andersson


Ebba Andersson
, 23 år, ett superlöfte inom längdskidåkningen som ursprungligen kommer från Delsbo (där även Björn Lundén en gång startade) men nu tävlar för Sollefteå IF. Ebbas främsta meriter så här långt är ett VM-guld i stafett 2019 och nio pallplatser individuellt i Världscupen säsongen 2018/2019.  Framtiden kan mycket väl vara Ebbas.

Följ Ebba på Facebook »
Följ Ebba på Instagram »

Fredrik Andersson


Fredrik Andersson
, 22 år, lovande längdskidåkare uppvuxen i Delsbo, ett stenkast från Näsviken. Fredrik tävlar liksom sin syster Ebba för Sollefteå IF. Han tillhör juniorlandslaget och har deltagit i junior-VM. Förra vintern tog Fredrik ytterligare kliv, inte minst genom att något överraskande knipa bronset på SM över 30 kilometer och genom en stark femmil i norska Holmenkollen.

Följ Fredrik på Instagram »

Agnes Wiklund


Agnes Wiklund
, 24 år, hårdsatsande innebandyspelare från Hudiksvall som nu spelar i Täby FC. En lokal talang som inte gått den traditionella vägen via idrottsgymnasium men ändå tagit sig hela vägen till ett av topplagen i SSL och till talanglandslaget.

Följ Agnes på Instagram »

André Myhrer


André Myhrer
, 37 år, är vi extra stolta över att få samarbeta med. Uppvuxen som han är i byn Bergsjö några mil från Näsviken har han lyckats med bedriften att bli olympisk mästare i slalom. Han vann OS-guldet i Pyeongchang 2018 och blev då den äldste olympiske slalomvinnaren. André har även tagit hem den totala världscupen i slalom säsongen 2011/2012. André gör nu sin sista säsong och är ute på avskedsturné tillsammans med sin familj.

Följ André på Facebook »
Följ André på Instagram »


Ambassador_profilbild_Gustav2.png


Gustav Bergman
, 30 år, en av få av våra ambassadörer som inte är riktigt lokalproducerad men vi kunde inte motstå hans genomtänkta och genomsympatiska förfrågan om stöd. Och så är han förstås en grym orienterare som säsongen 2019 vann den totala världscupen och som dessutom ståtar med två VM-stafettguld, mm. På Idrottsgalan i januari 2020 var Gustav nominerad i kategorin Årets manliga idrottare.

Följ Gustav på Facebook »
Följ Gustav på Instagram »

Ambassador_profilbild_Jerker2.png

  
Jerker Lysell, 31 år, en färgstark orienterare med rötter i Bollnäs som bland annat vunnit sprintdistansen på VM (2016). Färgstark? Jo, det är han på många sätt. Ett exempel är när han för några år sedan blev rikskänd som en av få svenskar som äger en pansarvagn, en rysk bjässe på 10 ton som han köpte tillsammans med sin bror för att roa sig i skogen med. Vi lär höra mer om Jerkers förehavanden i och utanför orienteringsskogen framöver. 

Följ Jerker på Facebook »
Följ Jerker på Instagram »

Axel Ekström

 

Axel Ekström, 24 år, längdskidåkare som är med i landslagets Team Bahaus efter starka insatser i bland annat Ulricehamns världscuptävlingar. Han har efter skadeproblem nu etablerat sig i den svenska herreliten. Axel är liksom Gustav Bergman inte hälsing men hans seriösa, positiva och ödmjuka inställning väger upp den bristen. Han tävlar från och med förra säsongen för IFK Mora.

Följ Axel på Instagram »

Ambassador_profilbild_Elsa.png


Elsa Frisk, 24 år, är innebandytalangen från Hudiksvall som efter flera framgångsrika säsonger i Hudik/Björkberg drog till Umeå och sedan vidare till Schweiz där hon spelade med Kloten-Dietlikon Yets som blev Schweiziska mästare. Nu är hon tillbaka i Sverige och Mora där hon kommer äga planen med största sannolikhet. Och vi är väldigt stolta att ha henne som Ambassadör!

Följ Elsa på Instagram »


Vi sponsrar även ... 


Team Björn Lundén Golf


HTK.png

 

Näsvikens IK

 

HUFF

 

NFC.png


Blodomloppet.png


Hudikkalaset.png


Situation_Baltikum.png


GHT.png


Brynas.png


Delsbo_IF.png


Hudik_Triathlon.png


Hogs_SK.pngHåsta IBKHudikgympan

 

Strands IFForsa Scoutkår


Forsa_fhsk.png


Forsa_IF.png


Forsa_OK.png

 

Hudiksvalls_IF.png


Hudiksvalls_SK.png


Bergsjo_Alpina.png


HudikAlpin.png


Ljusdals_BK.png


Ljusdals_Badminton.png


HB.png


HHC.png


spinofhope.png


Hela Hudik


Valla_Wellness.png


Hudiksvalls_GK.png


Gnyfari.png


Stockholm_Equestrian.png


SOK.png


Hudik_Jujutsu.png

Och även...

Delsbostämman

Norrbostämman

Bjuråkersstämman

Nyföretagarcentrum Hälsingland

Nyföretagarcentrum Sundsvall Timrå

Röstagårdens Bygdegårdsförening

Björsarvs lysförening

Hudiksvalls Musikaliska Sällskap

Konstrundan Öppen Ateljé Lions

Konstprojekt/socialpsykiatrin Hudiksvall

SaveBirdies UF

Puls för lärande, Östra skolan, Hudiksvall

Scouterna Staffan

Danspaviljongen Fredens kulle, Hudiksvall

Delsbo Electric

Forsa Fiskevårdsförening

Delsbo Hembygdsförening

Bobygdens Framtid

Näsvikens Byggnadsförening

Hudiksvalls Konstgille

Harmångers Hembygds Fornminnesförening

Supporterklubben för Glada Hudikteatern

Fyruddens samfällighetsförening