Laddar...
ambassadorer_header2.png

Våra ambassadörer

Som ett företag med stark förankring i närområdet får vi mängder av sponsringsförfrågningar från lokala aktörer på idrotts- och kulturområdet. En av våra ambitioner är att på olika sätt bidra till utvecklingen av det lokala samhällslivet. Där ser vi idrotten som ett viktigt område, och vi stöttar i stort sett alla lokala idrottsföreningar som bedriver barn- och ungdomsverksamhet. 

Vi stöttar även några individuella idrottsutövare som vi av olika anledningar gillar. Flertalet av dem är närodlade med rötter i Hälsingland men vi har även två konditionsidrottare från andra landsändar i vårt ”stall”.


Ebba Andersson


Ebba Andersson
, 22 år, ett superlöfte inom längdskidåkningen som ursprungligen kommer från Delsbo (där även Björn Lundén Information en gång startade) men nu tävlar för Sollefteå IF. Redan som 19-åring var hon med och vann VM-silver i stafetten vid VM i Lahtis 2017. Ebba har de senaste säsongerna etablerat sig som en av världens fem bästa och framtiden kan mycket väl vara hennes.

Följ Ebba på Facebook »
Följ Ebba på Instagram »

Fredrik Andersson


Fredrik Andersson
, 21 år, lovande längdskidåkare uppvuxen i Delsbo, ett stenkast från Näsviken. Fredrik tävlar liksom sin syster Ebba för Sollefteå IF. Han tillhör juniorlandslaget och har deltagit i junior-VM. I vinter har Fredrik tagit ytterligare kliv, vilket han inte minst visade genom att något överraskande knipa bronset på SM över 30 kilometer och genom en stark femmil i Holmenkollen.

Följ Fredrik på Instagram »

Agnes Wiklund


Agnes Wiklund
, 23 år, hårdsatsande innebandyspelare från Hudiksvall som nu spelar i Sirius i Svenska Superligan. En lokal talang som inte gått den traditionella vägen via idrottsgymnasium men ändå tagit sig hela vägen till talanglandslaget.

Följ Agnes på Instagram »

André Myhrer


André Myhrer
, 36 år, är vi extra stolta över att få samarbeta med. Uppvuxen som han är i byn Bergsjö några mil från Näsviken har han lyckats med bedriften att bli olympisk mästare i slalom. Han vann OS-guldet i Pyeongchang 2018 och blev den äldste olympiske slalomvinnaren, kanske visade han sig då även vara en av de mest ödmjuka superstjärnor vi haft.

Följ André på Facebook »
Följ André på Instagram »


Ambassador_profilbild_Gustav2.png


Gustav Bergman
, 29 år, en av få av våra ambassadörer som inte är riktigt lokalproducerad men vi kunde inte motstå hans genomtänkta och genomsympatiska förfrågan om stöd. Och så är han förstås en grym orienterare med två VM-stafettguld som största merit så här långt.

Följ Gustav på Facebook »
Följ Gustav på Instagram »

Ambassador_profilbild_Jerker2.png

  
Jerker Lysell, 30 år, en färgstark orienterare med rötter i Bollnäs som bland annat vunnit sprintdistansen på VM (2016). Färgstark? Jo, det är han på många sätt. Ett exempel är när han för några år sedan blev rikskänd som en av få svenskar som äger en pansarvagn, en rysk bjässe på 10 ton som han köpte tillsammans med sin bror för att roa sig i skogen med. Vi lär höra mer om Jerkers förehavanden i och utanför orienteringsskogen framöver. 

Följ Jerker på Facebook »
Följ Jerker på Instagram »

Axel Ekström

 

Axel Ekström, 23 år, längdskidåkare som varit med i längdlandslaget men efter sjukdomsproblem hamnat utanför och som nu åter knackar på dörren till landslaget efter starka insatser i bland annat Ulricehamns världscuptävlingar. Axel är liksom Gustav Bergman inte hälsing men hans seriösa, positiva och ödmjuka inställning väger upp den bristen. Han tävlar från och med förra säsongen för IFK Mora.

Följ Axel på Instagram »

Ambassador_profilbild_Elsa.png


Elsa Frisk, 23 år, är innebandytalangen från Hudiksvall som efter flera framgångsrika säsonger i Hudik/Björkberg drog till Umeå och sedan vidare till Schweiz där hon spelade med Kloten-Dietlikon Yets som blev Schweiziska mästare. Nu är hon tillbaka i Sverige och Mora där hon kommer äga planen med största sannolikhet. Och vi är väldigt stolta att ha henne som Ambassadör!

Följ Elsa på Instagram »


Vi sponsrar även... 


Och även...

Konstprojekt/socialpsykiatrin Hudiksvall

SaveBirdies UF

Puls för lärande, Östra skolan, Hudiksvall

Scouterna Staffan

Danspaviljongen Fredens kulle, Hudiksvall

Forsa Fiskevårdsförening

Delsbo Hembygdsförening

Bobygdens Framtid

Näsvikens Byggnadsförening

Hudiksvalls Konstgille

Harmångers Hembygds Fornminnesförening

Supporterklubben för Glada Hudikteatern

Fyruddens samfällighetsförening