Bpkslut och årsredovisning II, distanskurs

Bokslut & årsredovisning II – distanskurs

– fortsättningskurs för dig som gör bokslut

En lärarledd tvådagars bokslutskurs på distans för dig som har gjort några bokslut men vill få en djupare kunskap inom vissa områden som kan upplevas som svåra, t ex beräkning av semesterlöneskuld, tjänste- och entreprenaduppdrag, överavskrivningar samt skatteberäkning.

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs.

Välj kurstillfälle!

Utbildningstimmar:
12 tim redovisning

7 990:-

I kursavgiften ingår kursdokumentation. Moms tillkommer. 

Går du både Bokslut & årsredovisning I och Bokslut & årsredovisning II (som distanskurs eller i kurslokal) får du 3 000 kr i rabatt. Kontakta oss för att boka med rabatt

Skriv ut

Om Bokslut & årsredovisning II – distanskurs via Zoom

En livesänd tvådagarskurs för dig som har gjort några bokslut men vill få en djupare kunskap inom vissa områden som kan upplevas som svåra, till exempel beräkning av semesterlöneskuld, tjänste- och entreprenaduppdrag, överavskrivningar samt skatteberäkning. Under kursen jobbar vi med praktiska exempel på hur redovisningen görs i ett aktiebolag som följer K2-reglerna (BFNAR 2016:10).

 Kursen genomförs som en lärarledd distanskurs via videotjänsten Zoom.  Det är som att kursen och kursledaren kommer hem till dig och innebär att du kan lära dig det du behöver utan att behöva lämna arbetet eller hemmet.

Vid kursens start blir du varmt mottagen och får hjälp att komma igång. Du har sedan full interaktion med kursledarna och andra kursdeltagare under hela kursen. Du kan ställa frågor och får tillgång till kursmaterial, precis som på våra vanliga kurser. 

Kursen ger 12 utbildningstimmar (redovisning).

Kursen genomförs utan datorer – är du intresserad av att lära dig bokslutsprogrammet rekommenderar vi i stället vår programkurs BL Bokslut.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har viss erfarenhet av att upprätta bokslut och vill fördjupa dina kunskaper inom ett antal mer problematiska områden.

Kursledare

Kursledare är medarbetare på Björn Lundén med gedigna kunskaper i bokslutsarbete och ekonomi.

Förkunskaper

För att tillgodogöra dig kursen bör du ha viss erfarenhet av bokslutsarbete.

Kurslängd

2 dagar (12 kurstimmar).

I kursavgiften ingår

I kursavgiften ingår kursdokumentation.

Kursinnehåll
 • Redovisningsprinciper
 • Noter
 • Tjänste- och entreprenaduppdrag
 • Semesterlöneskuld
 • Överavskrivningar
 • Periodiseringsfond
 • Skattekostnad/skuld
 • Koncernbidrag
 • Aktieägartillskott

 

Bokslutskurser – online eller i Stockholm - Bokslut & årsredovisning II – livesänd distanskurs - ctl00_cph1_tabControll_cpopProd3ph0_animg
Bokslutskurser – online eller i Stockholm - Bokslut & årsredovisning II – livesänd distanskurs - ctl00_cph1_tabControll_cpopProd3ph0_alsoav

Andra kurser för dig:

Bokslut och årsredovisning II – eKurs
Läs mer »
Bokslut och årsredovisning I – Distanskurs
Läs mer »
8 990:-
Bokföring II – eKurs
Läs mer »
Bokslut och årsredovisning I – eKurs
Läs mer »

Så fungerar en distanskurs

En distanskurs är en kurs som du går i realtid via internet med din dator eller surfplatta. Det innebär att du kan ta del av kursen i princip var du vill så länge du har ett headset och god internetuppkoppling.

Vid kursens början får du hjälp att komma igång av våra kursledare. Du har sedan full interaktion med kursledarna och andra kursdeltagare under hela kursen. Du får tillgång till ett digitalt kursmaterial och kan när som helst ställa frågor.  

Våra distanskurser sker live via det digitala verktyget Zoom, både kursledare och kursdeltagare är alltså aktiva samtidigt på en bestämd dag och tid. Zoom är helt kostnadsfritt att använda för dig som kursdeltagare. 

Under kursen varvas teori med praktiska övningar som sker i digitala grupprum. Vid gruppövningar eller om det dyker upp någon fundering är det enkelt att dela skärm med kursledarna eller andra kursdeltagare. 

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »