Bostadsrätt

Bostadsrättsförening

– utförlig handbok för styrelsen och medlemmarna

BOSTADSRÄTT är en oumbärlig hjälp för alla som är engagerade i en bostadsrättsförening. Boken förklarar utförligt och med många praktiska exempel hur en bostadsrättsförening drivs, medlemmarnas rättigheter och skyldigheter, vilket ansvar styrelsen har mm. Läs mer » 

  • Fler än 50 000 sålda exemplar
  • Praktisk och lättillgänlig
  • För medlem, styrelse och revisor

Bostadsrättsförening – vi har kunskapen och verktygen

Allt fler bostads­rätts­föreningar har upp­täckt att vi inte bara har Sveriges mest använda bostadsrättsböcker utan även kurser, dokument­mallar och e-bokpaket som ett stöd för administrationen i en bostadsrättsförening. 

Den senaste nyheten är webbkursen Bostadsrättsföreningar – en tids- och kostnads­effektiv kurs för nya styrelse­leda­möter som behöver lära sig grunderna kring ekonomi och juridik i en bostads­rätts­förening.

Titta också närmare på vårt mallpaket för bostadsrättsföreningar – de 28 viktigaste BRF-mallarna för endast 399 kr. Du får mallar för bland annat lägenhets- och medlemsförteckning, upplåtelseavtal, tillsägelser och uppsägningar.

Ladda hem vår katalog för bostadsrättsföreningar!

De 28 viktigaste BRF-mallarna för 399 kr

Med det här mallpaketet kan en bostadsrättsförening till ett mycket lågt pris upprätta juridiskt korrekta dokument på ett snabbt och smidigt sätt. Du får tillgång till de 28 viktigaste mallarna.

Läs mer »

Allt för din företagsform - Bostadsrättsförening - Program och handböcker - ctl00_cph1_pg5590_relimg

Webbkurs om och för bostadsrättsföreningar

Bostadsrättsföreningar är en webbkurs inriktad på hur en bostadsrättsförening är uppbyggd och fungerar. Under kursen lär du dig hur allt hänger ihop när det gäller föreningen, medlemmarna, styrelsen, föreningsstämman, stadgarna och lagen. Kursen är uppdaterad med de nya regler som gäller från 2018.

Se en film om kursen »

Läs mer »

Allt för din företagsform - Bostadsrättsförening - Program och handböcker - ctl00_cph1_pg5310_relimg

Styrelsearbete i bostadsrättsföreningar

Här läser du om hur det praktiska styrelse­arbetet sköts på bästa sätt. Tonvikten ligger på juridiska frågor om t ex ledamöternas ­ansvar och om vilka bestämmelser som gäller för just bostadsrättsföreningar. Du får även praktiska tips om bl a mötesteknik, protokoll och ­kallelser.

Läs mer »

Allt för din företagsform - Bostadsrättsförening - Program och handböcker - ctl00_cph1_pg13858_relimg

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »