Bli byråpartner!

– gratis marknadsföring och effektivare kundsamverkan

Ett effektivt sätt för er som redovisningsbyrå att få nya kunder är att bli byråpartner här på vår hemsida. Genom att lista dig som byråpartner på vår hemsida – som har ca 200 000 besökare i månaden –
kan besökande företag hitta byråpartners från olika delar av landet. Genom att finnas med på sidan syns ni för alla dessa besökare och kan nå ut till nya kunder på ett enkelt sätt.

Så blir du byråpartner

För att bli byråpartner krävs att ni samverkar med en eller flera kunder via våra webbtjänster för effektiv byrå-kundsamverkan i mobil, app och webb.

Webbtjänsterna, som är kundföretagets gränssnitt mot byrån, är 100 % synkade mot BL Administration, vilket innebär stora fördelar för både byrå och kund.

Med hjälp av webbtjänsterna kan du skapa effektiva flöden för byråns kunder och för kommunikationen mellan byrå och kund. Du ger dina kunder en ny och bättre upplevelse samtidigt som ni på byrån i realtid får in digitala underlag som kan bearbetas direkt i BL Administration.

Kontakta oss via formuläret eller på telefon så berättar vi mer.

Välkommen att bli byråpartner! 

PS. För redovisningsbyråer som håller sig uppdaterade med hjälp av våra utbildningar erbjuder vi även möjligheten att bli Björn Lundén-certifierad redovisningsbyrå.