Bli byråpartner!

– gratis marknadsföring och effektivare kundsamverkan

Ett effektivt sätt för er som redovisningsbyrå att få nya kunder är att bli byråpartner här på vår hemsida. Genom att lista dig som byråpartner på vår hemsida – som har ca 200 000 besökare i månaden –
kan besökande företag hitta byråpartners från olika delar av landet. Genom att finnas med på sidan syns ni för alla dessa besökare och kan nå ut till nya kunder på ett enkelt sätt.

Samverkan genom Digitala Företag eller BL Administration i molnet

Det enda som krävs för att bli byråpartner är att ni erbjuder samverkan med kunderna via Digitala Företaget eller BL Administration i molnet.

Digitala Företaget

Med vår app-lösning Digitala Företaget arbetar redovisningsbyråns kunder på modernaste sätt och kan hantera alla flöden i mobilen eller webben – fakturering, utläggshantering, tidrapportering, körjournal mm. Kommunikationen kring materiallämning och kompletteringar sker direkt i kundens app och via byråns adminverktyg. Snabbt och smidigt får ni på byrån in korrekta underlag för bokföringen.

Appen är gratis att ladda ned för era kunder. När ni kopplar ihop er med kunden via Digitala Företaget debiteras byrån 99 kr per månad och användare. Läs mer »

BL Administration i molnet

Molnlösningen innebär att kunden kopplar sin fakturering, lönehantering mm till er och ni får automatiskt in uppgifterna i ert system. Ni och kunden kan på så vis fördela arbetet mellan er – en vanlig variant är att kunden registrerar fakturor och att ni på byrån sköter bokföringen. 

Molnupplägget bygger på att ni som redovisningsbyrå kör BL Administration i molnet mot era kunder medan kunden hyr de programdelar han eller hon ska arbeta med, t ex BL Fakturering i molnet. Priset för kunden är 99 kr/månad för de vanligaste modulerna. En läslicens kostar 29 kr/månad. För er som byrå tillkommer inga kostnader.

Kontakta oss via formuläret eller på telefon så berättar vi mer.

Välkommen att bli byråpartner! 

PS. För redovisningsbyråer som håller sig uppdaterade med hjälp av våra utbildningar erbjuder vi även möjligheten att bli BL-certifierad redovisningsbyrå.