Enskild-firma-2020-.png

Enskild firma

– begriplig handbok om skatt och ekonomi

ENSKILD FIRMA är en utförlig handbok för alla som har eller tänker starta enskild näringsverksamhet. I boken finna allt du kan tänkas undra över som egen företagare när det gäller skatt, ekonomi och juridik. Boken är praktiskt inriktad och innehåller många exempel, tips och råd. Som nystartad köper du boken för endast 100 kr + moms! Läs mer »

  • Tips och råd till ägaren
  • Så fungerar egna uttag ur enskild firma
  • Avdrags- och skattetips
100:-

50nystart_kassa_lang.png

Handbok för bokföringen!

BOKFÖRING OCH BOKSLUT I ENSKILD FIRMA hjälper dig både att upprätta ett förenklat bokslut och att löpande bokföra alla affärshändelser i en enskild firma. Som nystartad får du boken för 198 kr + moms!

Läs mer »

Kampanjsidor - Nystartad enskild näringsverksamhet - ctl00_cph1_pg5595_relimg

Så gör du en bra budget!

BUDGET är en praktisk handbok som hjälper även dig som är nybörjare att upprätta företagets två viktigaste budgetar; resultatbudget och likviditetsbudget. Som nystartad köper du boken för 148 kr + moms!

Läs mer »

Kampanjsidor - Nystartad enskild näringsverksamhet - ctl00_cph1_pg5270_relimg

Bokföringskurs på webben!

Grundläggande bokföringskurs online där du lär dig bokföra köp, försäljningar och andra affärshändelser. Vi tittar också på de olika rapporter du kan ta ut från bokföringen. Du går kursen var du vill, när du vill och i din egen takt. Du slipper restid, reskostnader och logikostnader.


Läs mer »

Kampanjsidor - Nystartad enskild näringsverksamhet - ctl00_cph1_pg5318_relimg

Tänker du sköta bokföringen själv?


Med våra bokföringsprogram är det enkelt att bokföra. I programmen finns en inbyggd konteringsguide som hjälper dig bokföra alla tänkbara affärshändelser. Programsupport och uppdateringar ingår. Kontakta oss så hjälper vi dig välja rätt program för din verksamhet.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig » 

Sköt bokföringen själv.

Eller ta hjälp en en redovisningsbyrå?


I dag kan du jobba med en redovisningsbyrå på många olika sätt. Vissa vill jobba mer traditionellt medan andra föredrar att jobba mer digitalt med ny teknik. Vi hjälper dig gärna att hitta en redovisningsbyrå som passar dina önskemål.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig » 

Ta hjälp av en redovisningsbyrå.

 Kontakta mig angående:

 


Namn *

e-post *

Telefon *