Laddar...
finans_finansiering.png

BL Finans

– smidig finansering direkt i BL Administration

BL Finans är en finansieringstjänst som vi erbjuder i samarbete med finansbolaget Capcito. Med BL Finans kan företag få smidig finansiering utan dolda avgifter – direkt i BL Administration. Tjänsten kräver att företaget har  BL Fakturering i molnet.

Vilka tjänster finns, och vad kostar det?

Fakturabelåning

  Fakturabelåning är lämpligt för företag som vill stärka kassaflödet för att kunna ta in fler affärer och växa snabbare. När företaget belånar en faktura blir låneutrymmet 70–95 % av fakturans värde (inklusive moms) samma dag som fakturan skickas till kunden.

Räntan är 0,8–2,9 % per 30 dagar, och lånet är flexibelt. Så länge fakturasäkerheter finns kan lånet ligga kvar, men det går även att låna i till exempel 5 dagar och då betala ränta endast för dessa dagar.

Läs mer om Fakturabelåning » 

Sälja fakturor

Att sälja fakturor innebär att ditt företag får betalt direkt, istället för att behöva vänta 30–90 dagar på att kunderna ska betala. Du slipper dessutom både kreditrisken och hanteringen.

När du säljer fakturor är kostnaden en avgift per faktura. BL Finans priser för fakturaköp är 1–3,5 % per faktura. Du betalar inga hanteringsavgifter, det är inga bindningstider och fakturorna köps normalt utan regress (återgång). 

Läs mer om att sälja fakturor »

Företagslån

BL Finans erbjuder företagslån på upp till 300 000 kronor, under 3–24 månader.

Räntan på företagslån är 0,8–4 % per 30 dagar. Och det är allt. Det är ganska vanligt att finansbolag och banker tar ut diverse andra kostnader, till exempel startavgift. Här är det bara räntan som kostar.
Läs mer om Företagslån »


BL Finans, baseras på realtidsdata

Rättvis kreditbedömning i realtid

Eftersom BL Finans är integrerat direkt i bokföringen kan ditt företag snabbt få information om låneutrymme, och få finansiering på några klick – baserat på realtidsdata. Långivaren Capcito kollar inte på gamla bokslut, utan ser hur det går för företaget just nu.


BL Finans, ansök med BankID

Ansök direkt med BankID

Du gör din ansökan direkt i BL Administration och signerar med BankID.


BL Finans med automatisk bokföring

Automatisk bokföring

När företaget använder någon av finansieringstjänsterna bokförs det automatiskt i BL Administration – alla verifikat landar där de ska och betalningar av fakturor prickas av automatiskt. 


Tveka inte att kontakta oss!

Vill du veta mer om BL Finans Finansiering är du välkommen att kontakta oss på 0650–54 14 00 eller salj@bjornlunden.se eller använd kontaktformuläret här nedan!


BL Finans i samarbete med Capcito

BL Finans   Capcito


Jag vill veta mer om BL Finans – Finansiering!

Namn *

e-post *

Telefon *