Laddar...
BL_Finans_header.jpg

Förmånlig finansiering eller smart kapitalförvaltning?

– vi har alternativen

Behöver du lång- eller kortfristig finansiering till ditt företag? Eller har du överlikviditet du vill placera smart till riktigt låga avgifter? Oavsett vilket kan vi erbjuda smidiga tjänster med justa villkor och full transparens.

Genom samarbete med innovativa och solida aktörer som sänker kostnader med hjälp av bland annat ny teknik, kan vi erbjuda några av marknadens förmånligaste lösningar när det gäller både finansiering och kapitalförvaltning.

Företagslån

Med BL Finans kan ditt företag få företagslån till förmånliga villkor. Vi erbjuder ett unikt företagslån på 24–48 månader med begränsad personlig borgen i samarbete med Marginalen Bank. Vill du låna på kortare sikt och få ett snabbt lånebesked väljer du Capcitos flexibla företagslån.  


Läs mer om Företagslån »

Factoring

Med BL Finans factoring-tjänster frigör du snabbt kapital för att växa snabbare eller överbrygga tillfälliga likviditetssvackor. Vi erbjuder i samarbete med Capcito både fakturaköp och fakturabelåning. Hela processen från ansökan till utbetalning sköts smidigt och snabbt online. 


Läs mer om Factoring »

Kapitalförvaltning

BL Finans Kapitalförvaltning är en digital tjänst som vi erbjuder i samarbete med snabbväxande bankutmanaren Lysa. Tjänsten fungerar som ett supersmart konto där pengarna du sätter in automatiskt investeras i fonder med stor riskspridning och låga avgifter. 


Läs mer om Kapitalförvaltning »