Laddar...
BL Finans Finansiering

Företagslån

I samarbete med Marginalen Bank erbjuder vi marknadens kanske mest förmånliga företagslån. Tack vare en EU-garanti är din personliga borgen begränsad till 20 % plus att du får ränterabatt. Använder du ekonomisystemet BL Administration kan vi även erbjuda flexibla kortfristiga företagslån där du får lånebesked direkt baserat på din bokföring och fakturerad försäljning, en mer rättvis bedömning än gamla årsbokslut.

Bästa företagslånet? Bara 20 % personlig borgen och ränterabatt.

Är ditt företag i behov av finansiering? Som kund till BL Finans får du tillgång till Lilla Företagslånet, ett unikt låneerbjudande från Marginalen Bank med ränterabatt och lägre krav på personlig borgen. Det är möjligt tack vare en EU-garanti, något som Marginalen Bank erbjuder som första och enda svenska bank.


 Ta mig till erbjudandet »

Företagslån med snabba lånebesked för dig som kör BL Administration

I samarbete med Capcito erbjuder vi ett flexibelt företagslån för dig som använder BL Administration. Capcito analyserar din bokföring i realtid och ger dig ett låneerbjudande på 1 minut – på banken kan det ta flera veckor. Du gör ansökan direkt i programmet under Integrationer och BL Finans.

 Ta mig till erbjudandet »