Laddar...
kapitalforsakring.png

Kapitalförvaltning

– smart kapitalförvaltning med riktigt låga avgifter

BL Finans Kapitalförvaltning är en digital tjänst som vi erbjuder i samarbete med Lysa. Tjänsten fungerar som ett supersmart konto där pengarna du sätter in automatiskt investeras i fonder med stor riskspridning och låga avgifter. 

  • Helt digital och automatisk tjänst
  • Låga avgifter
  • Enkelt och smidigt
  • Insättningsgaranti

Enkel, billig och smart kapitalförvaltning 

Det har aldrig varit enklare att investera. BL Finans digitala kapitalförvaltningstjänst i samarbete med Lysa fungerar som ett supersmart konto där pengarna du sätter in automatiskt investeras i fonder med stor riskspridning och låga avgifter. På så vis behåller du själv mer av avkastningen på ditt privata sparande eller på företagets överlikviditet.

Du som kör ekonomisystemet BL Administration kan genom en koppling till BL Finans Kapitalförvaltning automatiskt få transaktionerna bokförda i programmet.


Vill du placera dina privata pengar eller företagets?

foretag.png

Kapitalförvaltning Privat 
– enkelt och automatiskt sparande till låga avgifter

Vi ser kontinuerligt till att ditt konto får rätt fördelning när marknaden svänger. Sparandet sker på ett Investeringssparkonto (ISK), vilket är både smidigt och fördelaktigt. Med våra låga avgifter behåller du själv mer av avkastningen. 


Öppna konto och börja spara


Byraåstödsprogram

Kapitalförvaltning Företag 
– tjäna mer på företagets överlikviditet

Tjäna mer på företagets överlikviditet genom att investera med låga avgifter och stor riskspridning. För företag görs sparandet på ett VP-konto och vi hjälper dig med underlag för deklarationen.


Öppna konto nu


Kapitalförvaltning till extremt låga avgifter


BL Finans i samarbete med Lysa


Varför BL Finans Kapitalförvaltning?   


1

Helt digital och automatiserad kapitalförvaltning 


 
2

En av marknadens lägsta avgifter


 
3

 Enkelt, smidigt och alltid tillgängligt


 
4

Vi står på din sida 


 

Dina pengar investeras automatiskt i lågavgiftsfonder med rätt risknivå och riskspridning

Innan du öppnar ett konto hos Lysa får du besvara ett antal frågor som ligger till grund för det investeringsförslag du får. När du sedan sätter in pengar på ditt Lysakonto investeras de automatiskt i en global portfölj med den risknivå du valt.  

Genom att eliminera intressekonflikter och med hjälp av ny teknik kan Lysa erbjuda ett smartare, enklare och billigare sätt att spara på. Din portfölj övervakas ombalanseras och förbättras kontinuerligt så att dina pengar får bästa möjliga förutsättningar att växa över tid.

 Att investera i ränte- och aktieindexfonder med bred riskspridning och låga avgifter låter kanske inte så himla spännande, och det är det inte heller. Men att sätta upp en sparplan och följa den utan att låta känslorna eller tidningsrubrikerna styra är – enligt forskningen, faktisk data och nobelpristagare i ekonomi –
 bland det smartaste du kan göra.


BL Finans i samarbete med Lysa

BL Finans i samarbete med Lysa

Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk. 
En investering kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

 

Jag vill veta mer om BL Finans Kapitalförvaltning!

Namn *

e-post *

Telefon *