Deklaration

För dig som vill deklarera själv

– handbok för alla blanketter med exempel

DEKLARATIONSTEKNIK är en lättfattlig handledning för deklarationen där du får en genomgång av samtliga blanketter för tjänst, kapital och näringsverksamhet. För varje blankett och hjälpbilaga finns ett ifyllt exempel som underlättar förståelsen. Läs mer >>

  • Exempel och hjälptexter till varje blankett
  • Tips och råd
  • Alla blanketter och bilagor


Vill du kunna deklarera själv? – Vi har verktygen

Många företagare väljer att lämna bort både redovisningen och deklarationsarbetet till en redovisningskonsult eller annan skattekunnig person. Somliga tycker att det här med siffror och ekonomi är skoj och väljer därför att sköta detta på egen hand. Andra tycker inte att det är särskilt kul men väljer att själva göra deklarationen för att hålla nere utgifterna i företaget.

För dig som tillhör någon av de två senare kategorierna har vi både handböcker och program som underlättar deklarationsarbetet rejält. Ja, även för dig som tillhör den förra men som kommit på andra tankar.

Deklarera snabbt och rätt med BL Skatt

Med BL Skatt Företag gör du snabbt och enkelt företagets och din egen deklaration. I programmet finns alla deklarationsblanketter samt hjälpblanketter. 

Läs mer »

Vad händer i ditt företag - Jag vill deklarera själv - ctl00_cph1_pg14842_relimg

Deklarera på K10 – eKurs

I den här kursen lär du dig deklarera på blankett K10. Du får en utförlig och praktiskt orienterad genomgång av blankettens alla sidor. En stor del av kursen ägnar vi åt att gå igenom utdelnings- och kapitalvinstreglerna (3:12-reglerna). Kursen innehåller även en praktisk övningsdel.

Se en film om eKursen »

Läs mer »

Vad händer i ditt företag - Jag vill deklarera själv - ctl00_cph1_pg13559_relimg

Webbkurs om deklaration i enskild firma

Under denna webbkurs lär du dig att upprätta deklarationen för en enskild näringsverksamhet. De blanketter vi behandlar under kursen är NE-blanketten, INK1 (sid 2) samt Skatteverkets beräkningsbilaga för räntefördelning och expansionsfond.

Se en film om eKursen »

Läs mer »

Vad händer i ditt företag - Jag vill deklarera själv - ctl00_cph1_pg11591_relimg

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »