Just nu får du 30 % rabatt på alla onlinekurser! Erbjudandet gäller t o m 31 oktober.

Kurser / Nyhetsrelaterade kurser / Personalnyheter 2022 - distanskurs

Under Personalnyheter 2022 går våra experter igen­om de vik­ti­gaste nyheterna på löne- och personalområdet för 2022 och konse­kvenserna av dem. Du får även koll på intressanta förslag, aktuella rättsfall samt ställningstaganden från Skatteverket. 

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Vid din dator

Distans
09:30 - 15:30
1 990:- PLATSER FINNS!

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Om kursen:

Under Personalnyheter 2022 går våra experter igen­om de vik­ti­gaste nyheterna för 2022 och vilka konse­kvenser de får för arbetsgivare och anställda – och för dig som arbetar med löne- och personaladminstration, t ex som löneadministratör eller redovisningskonsult. Du får koll på viktiga nyheter, intressanta förslag och aktuella rättsfall på löne- och personalområdet.

Just nu får vi många frågor kring de nya reglerna om "Ekonomisk arbetsgivare" i samband med personaluthyrning. Vi förklarar utförligt vad de nya reglerna innebär.

Personalnyheter 2022 genomförs som en livesänd distanskurs via videolänk. Du behöver inte ladda ner eller installera något program utan det är bara att följa en länk för att ansluta. Du kan ställa frågor och får tillgång till kursmaterial, precis som på våra vanliga nyhetsdagar.

Distanskursen ger utbildningstimmar (2 för övrigt och 2 för lön).

Kursinnehåll
 • De viktigaste nyheterna på löne- och personalområdet inför 2022, bland annat de nya reglerna vid personaluthyrning och begreppet "Ekonomisk arbetsgivare"
 • Intressanta förslag på löne- och personalområdet
 • Aktuella och viktiga rättsfall 
 • Samt mycket mer! 
Målgrupp

Kursen vänder sig främst till dig som arbetar med personal- och löneadministration, t ex löneadministratörer och redovisningskonsulter eller som har arbetsgivaransvar eller jobbar med HR-frågor.

Kursledare

Kursledare är Anna Sundin och Thomas Norrman som båda jobbar med skatte- och personalfrågor på Björn Lundén. 

Förkunskaper

För att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt bör du ha grundläggande kunskaper på löne- och personalområdet.

Kursavgift

Kursavgift 1 990 kr + moms. I kursavgiften ingår kursdokumentation. 

Utbildningstimmar

2 timmar (2 för övrigt och 1 för lön)

Kurslängd

2 timmar

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Några dagar före kursstart får du ett nytt mejl med all praktisk information.

Fakturering

Kursavgiften faktureras vid bokningstillfället. Du får en PDF-faktura till den mejladress du angivit.

Säkra kursarrangemang

Trots att de formella restriktionerna hävts fortsätter vi jobba för att genomföra säkra kursarrangemang. Våra kurs­lokaler är rymliga med luftigt mellan platserna och såväl våra kursledare som våra kursvärdar är fullt vaccinerade. Vi fortsätter även med handspritstationer och andra åtgärder för en god hygien. Vi förutsätter att våra kursdeltagare stannar hemma vid symptom.  

Generösa avboknings- och ombokningsregler

Du kan kostnadsfritt avboka kursen fram till 5 dagar före kurstillfället.

Vid avbokning senare än 5 dagar före kurstillfället återbetalas inte kursavgiften men du blir erbjuden plats vid ett annat tillfälle. 

Omdömen

  Tack, En riktigt bra och intressant information! Trevligt upplagd och bra kursledare. Sällan två timmar går så fort när man sitter och lyssnar på en onlinekurs.

  Svara| 
   | | | |::1

Vanliga Frågor!

 • Vad behöver jag för att ansluta till distanskursen? 

  Du behöver en dator, surfplatta eller mobil med internetanslutning samt hörlurar eller högtalare, mikrofon och gärna kamera. Våra distanskurser sker live via det digitala verktyget Zoom, som är helt kostnadsfritt att använda för dig som kursdeltagare. Vid kursens början får du hjälp av oss att komma igång

  Testa gärna innan visningen att du hör ljud genom att starta t ex ett youtube-klipp. Vi rekommenderar webbläsaren Chrome. 

 • Kan jag interagera med kursledarna och övriga deltagare under distanskursens gång? 

  Ja, du har full interaktion med kursledarna och de andra kursdeltagarna under hela distanskursen. Du kan kommunicera via din mikrofon eller skriftligt via chatt.

 • Kommer jag att få något material eller någon dokumentation efter distanskursen? 

  Vi mejlar ut allt kursmaterial som du ska använda under kursen i god tid innan kursstart. I vissa distanskurser ingår det även en e-bok.

 • Hur ser avbeställningsvillkoren ut för en distanskurs?   

  Du kan kostnadsfritt avboka distanskurser fram till 5 dagar före kurstillfället.  Vid avbokning senare än 5 dagar före kurstillfället återbetalas inte kursavgiften men du blir erbjuden plats vid ett annat tillfälle. 

 • Om jag har fler frågor, vem ska jag kontakta?  

  Har du fler frågor kan du kontakta oss på 0650–541400 eller kurs@bjornlunden.se

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!

Öppna redigering