Vi har för närvarande problem med vår internetförbindelse vilket orsakar problem att logga in på Mina Sidor. Vi försöker lösa problemet så fort vi kan.

Välkommen på en kostnadsfri visning av våra bankkopplingar som låter byrån arbeta automatiserat med utgående och inkommande betalningar. Du slipper jobba manuellt med filer som tidigare – via bankkopplingen lämnas och hämtas all data från banken med automatik. Boka din plats i dag!

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
10:00 - 10:45
0:- PLATSER FINNS!
10:00 - 10:45
0:- PLATSER FINNS!

Bankkopplingar/integrationer  - kostnadsfri visning

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Så fungerar våra livesända visningar

För att se vår visning registrerar du dig via det mejl du får innan visningen. Registrera dig gärna så snart som möjligt. En påminnelse skickas till din registrerade mailadress en timme innan start samt 5 minuter före.

Har du frågor som rör inloggningen till visningen ringer du 0650-54 14 97 eller vår växel 0650-54 14 00 så hjälper vi dig. Vi finns på plats ca 20 min innan. Har du frågor under visningen finns möjlighet att ställa dessa via en chattfunktion.

När du registrerat dig för en visning har du även möjlighet att se inspelningen i repris. Den finns tillgänglig i 2 veckor efter sändningen.

Visningen ger inga utbildningstimmar. 

Kursavgift

Visningen är kostnadsfri.

Kurslängd

45 minuter  

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Innan kursstart mejlas instruktioner om hur du ansluter till kursen.   

Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!