Just nu har vi driftstörningar vilket gör att vissa kunder upplever problem med att logga in i våra apptjänster samt i våra onlinetjänster. Felsökning pågår och bör vara åtgärdat inom kort!
Kurser / Programutbildningar / Byråstöd – kostnadsfri visning

En redovisningsbyrå har en mängd kunduppdrag och inlämningsdatum att hålla reda på. Med byråstödet får du full överblick och kontroll över klienter, medarbetare, uppdrag, deadlines, mm. Under denna livesändning visar vi hur byråstödet kan underlätta vardagen för både byråledare och byråmedarbetare.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
13:30 - 14:30
0:- PLATSER FINNS!

Byråstöd – kostnadsfri visning

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Så fungerar våra livesända visningar

Visningen hålls i realtid via internet med din dator eller surfplatta. Det innebär att du kan ta del av visningen i princip var du vill så länge du har ett headset och god internetuppkoppling.

Vid visningens början får du hjälp att komma igång av våra föreläsare. Du har sedan full interaktion med dem under hela visningen.   

Visningen sker live via det digitala verktyget Zoom som är helt kostnadsfritt att använda för dig som deltar. Om du inte har möjlighet att delta under dagen kan du registera dig ändå så skickar vi en inspelning av visningen i efterhand.

Visningen ger inga utbildningstimmar. 

Avgift

Visningen är kostnadsfri.

Visningen pågår

1 timme 

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Innan kursstart mejlas instruktioner om hur du ansluter till visningen. 

Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!