Vi har för närvarande problem med vår internetförbindelse vilket orsakar problem att logga in på Mina Sidor. Vi försöker lösa problemet så fort vi kan.

Välkommen på en kostnadsfri livesänd visning där vi visar hur du som användare av vår helhetslösning kommer igång med att använda företagslistan i molnet. Det här innebär att ni på redovisningsbyrån kommer åt företagen betydligt smidigare. Ni slipper lägga upp företag utifrån molninställningar i varje dator/hos varje medarbetare. Det är enklare att arbeta hemifrån, byta dator och introducera nya medarbetare på byrån. Dessutom loggar du in med ditt BL-konto vilket gör det hela säkrare.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
14:00 - 14:30
0:- PLATSER FINNS!

Företagslistan i molnet – kostnadsfri visning

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Så fungerar våra livesända visningar

Visningen livesänds över internet och du tar del av den på din dator eller surfplatta. Det innebär att du kan se visningen i princip var du vill så länge du har internetuppkoppling.

Vid visningens början får du hjälp att komma igång av våra föreläsare. Du har sedan full interaktion med dem under hela visningen.   

Visningen sker live via det digitala verktyget Zoom som är helt kostnadsfritt att använda för dig som deltar. 

Visningen ger inga utbildningstimmar.  

Kursavgift

Visningen är kostnadsfri.

Kurslängd

30 minuter

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Innan kursstart mejlas instruktioner om hur du ansluter till kursen.    

Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!