Vi har för närvarande problem med vår internetförbindelse vilket orsakar problem att logga in på Mina Sidor. Vi försöker lösa problemet så fort vi kan.

Välkommen på en livesänd kostnadsfri visning där vi visar hur du som redovisningskonsult samverkar effektivt med dina kunder i Björn Lundén-appen och på webben. Visningen är praktiskt inriktad med fokus på hur du kommer igång med det här arbetssättet som gör det enklare för kunden och effektivare för byrån. Du ger dina kunder en ny och bättre upplevelse – i mobil, app och webb – samtidigt som byrån i realtid får in digitala underlag i BL Administration. 

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
10:00 - 11:30
0:- PLATSER FINNS!

Så jobbar du med webb och app i BLA – kostnadsfri visning

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Så fungerar våra livesända visningar

Visningen livesänds över internet och du tar del av den på din dator eller surfplatta. Det innebär att du kan se visningen i princip var du vill så länge du har internetuppkoppling.

Vid visningens början får du hjälp att komma igång av våra föreläsare. Du har sedan full interaktion med dem under hela visningen.   

Visningen sker live via det digitala verktyget Zoom som är helt kostnadsfritt att använda för dig som deltar. 

Visningen ger inga utbildningstimmar. 

Kursavgift

Visningen är kostnadsfri.

Kurslängd

1,5 timmar  

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Innan kursstart mejlas instruktioner om hur du ansluter till kursen.    

Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!