35% jubileumsrabatt på våra program – gäller nyköp till och med 31 januari!

Kurser / Programvisningar / Semesterårsbyte vid sammanfallande intjänande- och semsterår

Från och med januari får många anställda nya semesterdagar. Det betyder att det blir aktuellt att göra ett semesterårsbyte i programmet. I den här visningen går vi igenom vad som händer när du gör ett semesterårsbyte och vad du bör tänka på innan du trycker på knappen och låter programmet utföra magin.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
08:30 - 09:30
0:- PLATSER FINNS!

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Visning av semesterårsbyte i BL Lön Plus

Från och med 1 januari får många anställda nya semesterdagar. Det betyder att det blir aktuellt att göra semesterårsbyte i programmet. 

I den här visningen går vi igenom vad som händer när du gör ett semesterårsbyte och vad du bör tänka på innan du trycker på knappen.

Kursen vänder sig till dig som använder BL Lön Plus.

Så fungerar våra livesända visningar

För att se vår visning registrerar du dig via det mejl du får innan visningen. Registrera dig gärna så snart som möjligt. En påminnelse skickas till din registrerade mailadress en timme innan start samt 5 minuter före.

När du registrerat dig för en visning har du även möjlighet att se inspelningen i repris. Den finns tillgänglig i 2 veckor efter sändningen.

Visningen ger inga utbildningstimmar. 

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Några dagar före kursstart får du ett nytt mejl med all praktisk information.

Fakturering

Kursavgiften faktureras vid bokningstillfället. Du får en PDF-faktura till den mejladress du angivit.

Säkra kursarrangemang

Vi vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att du som kursdeltagare ska känna dig trygg. Våra kurs­lokaler är rymliga med luftigt mellan platserna och såväl våra kursledare som våra kursvärdar är fullt vaccinerade. Vi fortsätter även med handspritstationer och andra åtgärder för en god hygien. Vi förutsätter att våra kursdeltagare stannar hemma vid symptom.  Generösa avboknings- och ombokningsregler

Du kan kostnadsfritt avboka kursen fram till 5 dagar före kurstillfället.

Vid avbokning senare än 5 dagar före kurstillfället återbetalas inte kursavgiften men du blir erbjuden plats vid ett annat tillfälle. 

Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!

    Öppna redigering