Nerja

Aktualitetskurs inför vårens bokslut och deklarationer

– redovisnings- och skattekurs i Nerja

Möt våren i varma och soliga Nerja med en 4-dagars aktualitetsutbildning – en perfekt uppladdning inför boksluts- och deklarationssäsongen. Lärorika kursdagar blandas med god mat och dryck, sol och bad, natur- och kulturupplevelser och trevligt umgänge. Kursledare är Sven-Inge Danielsson och Lennart Andersson.

Antalet platser är begränsat till 20, så boka i tid!

Välj kurstillfälle!

Utbildningstimmar:
13 tim redovisning och 13 tim skatt

12 990:-

I kursavgiften ingår kursdokumentation samt förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Kontakta maria.wallner@blinfo.se för mer information.

 Kursavgift 12 990 kr. Resa och boende tillkommer. 

Skriv ut

Om vår aktualitetskurs redovisning/skatt i Nerja

Möt våren i varma och soliga Nerja med en fyradagars aktualitetsutbildning - en perfekt uppladdning inför boksluts- och deklarationssäsongen. Lärorika kursdagar blandas med god mat och dryck, sol och bad, natur- och kulturupplevelser och trevligt umgänge.

Kursen omfattar 26 kurstimmar fördelade under fyra kursdagar där vi blandar redovisning och skatt .Antalet platser är begränsat till 20, så boka i tid!

Kursen är till för dig som är redovisningskonsult eller revisor eller som jobbar med ekonomiansvaret på ett företag.

Kursledare

Dina kursledare är två av landets ledande redovisnings- och skatteexperter och erfarna kursledare – Sven-Inge Danielsson och Lennart Andersson. Under hela kursen finns dina kursledare tillgängliga för diskussioner och för att besvara dina frågor om skatt och redovisning.

Om Nerja

Nerja ligger på Costa del Sol, ca 50 minuter från Malagas flygplats och skiljer sig från många andra resmål längs Costa del Sol. Husen är lägre, folklivet mer lokalt och staden lockar både sommar och vinter. Du kan räkna med att det alltid är lite varmare i Nerja än i Malaga. Stadens läge mellan Sierra Nevada och Medelhavet skapar ett mikroklimat som höjer temperaturen ett par grader, vilket dels är behagligt och dels gör att man kan odla så exotiska växter som avocado, papaya och mango. Stadens mest kända landmärke är Balcon de Europa, en utsiktspunkt som ligger i centrum och bjuder på milsvid utsikt över både havet och kusten.

Kursen hålls i vår egen kurslokal i utkanten av Nerja, där även lunch och fika serveras.

20 platser

Antalet platser är begränsat till 20, så boka i tid!

Frågor?

Kontakta Maria Wallner (maria.wallner@blinfo.se) för mer information.


NerjaKurslokalen i Nerja.

Kursinnehåll
 • Redovisningsnyheter
 • Skattenyheter
 • Redovisning/beskattning - max- och min-resultat, val mellan K2 och K3, mm  
 • Nytt inför deklarationssäsongen
 • Årsbokslutsregler, skillnader K1 och huvudregelverk K2/K3
 • Inkomst- och skatteplanering
 • Bokslutspresentation och analys för enskilda näringsidkare
 • 3:12-reglerna och K10:an 
 • Redovisning/skatt fastigheter                   

Vi har klimatkompenserat flygresan till Nerja för våra medarbetare. Vill du klimatkompensera din flygresa kan du göra det på t ex Southpole

Kursavgift

Kursavgiften är 12 990 kr. I priset ingår kursdokumentation samt förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Kursen startar kl 09.00 den 17 februari. Om du har frågor kring kursen eller vill boka, kontakta Maria Wallner för mer information, maria.wallner@bjornlunden.se, tel 0650–54 14 00.

Spansk moms

För kursavgiften tillkommer spansk moms. Denna moms behöver du själv ansöka om återbetalning för via Skatteverkets e-tjänst, information om hur detta går till kommer att ingå som en del i ett av passen på kursen.

Resa och logi

Du bokar smidigast din resa på egen hand. Behöver du hjälp med att boka är du välkommen att kontakta JB Travel på tel 08-505 299 00 eller mejla till info@jbtravel.se.

Vill du åka tåg till Spanien och Nerja kan du kontakta TCC ReseCenter, info@tccresecenter.se eller
tel 0278–51 11 91 så hjälper de dig att boka. 

Kurslokalen

Kursen hålls i vårt eget hus "El Escondite" som är beläget ca 2 kilometer från Nerja centrum. Kurslokalen har plats för ca 20 personer. I huset finns alla bekvämligheter samt pool. 

Adressen är Pueblo Rocio, 71A, Nerja.

Måltider

För kursdeltagare ingår fika och lunch de dagar det är kurs. 

Betalning och resevillkor

Betalning
För kursen är det en anmälningsavgift på 1 900 kr per person. Betalning av anmälningsavgiften innebär definitiv anmälan. Avgiften räknas av vid slutbetalning, som görs ca 2–3 månader före kursstart. Om ni väljer att avboka kursen återbetalas inte anmälningsavgiften. För resan debiteras en handpenning av researrangören. Slutbetalning av resan ska vara researrangören tillhanda en månad före avresa.

Frågor!

Om du har frågor kring kursen, kontakta Maria Wallner för mer information, maria.wallner@bjornlunden.se, tel 0650-541400.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »