25% rabatt på alla program!

Nyhetsorienterad utbildning under en förlängd weekend i trivsam miljö på anrika Järvsöbaden Turist & Konferenshotell och med möjlighet till härliga vinteraktiviteter. Kursen börjar på torsdag förmiddag och avslutas på lördagen vid lunchtid.

Finns även som livesänd 18–19 februari »

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Järvsöweekend

Evenemanget är fullbokat. Vi placerar dig i kö och kontaktar dig om det blir en plats ledig till kursen.

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Om Järvsöweekend

Nyhetsutbildning under en förlängd weekend i trivsam miljö på anrika Järvsöbaden Turist & Konferenshotell och med möjlighet till härliga vinteraktiviteter.

Vi börjar på torsdag förmiddag och har utbildning resten av dagen samt under hela fredagen med ett uppehåll mitt på dagen för egna aktiviteter. På lördagen håller vi på fram till lunch.

För ett tryggt och säkert deltagande vidtar vi extra försiktighetsåtgärder under årets Järvsöweekend. Bland annat blir det glesare mellan deltagarna samt distanserat fika, lunch och middag. 

Kursinnehåll
 • Skattenyheter 2021 – vi går igenom alla viktiga beslut och förslag inom skatteområdet
 • Redovisningsnyheter 2021
 • Blankett- och deklarationsnyheter 2021
 • Fåmansföretag – nyheter, skatteplanering och fördjupningar
 • Momsnyheter 2021
 • Löner och personal – nyheter 2021
 • Rådgivning för byråmedarbetare
 • Digitaliserad redovisningsbyrå
 • Programutbildningar – för dig som vill fördjupa dig i BL Byråstöd, BL Administration, Byrå-kundsamverkan, BL Skatt eller BL Bokslut.
  För att ge dig valmöjlighet körs programutbildningarna delvis parallellt med andra kurspass.
Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som arbetar med skatter och redovisning, t ex på redovisnings- eller revisionsbyrå eller med ekonomin på ett företag.

Förkunskaper

För att tillgodogöra dig kursen bör du ha grundläggande skatte- och redovisningskunskaper.

Kursledare

Kursledare är skatte- och redovisningsexperter från Björn Lundèn.

Järvsöweekend

Praktisk information 

Pris

Helpension 4 290 kr (2 nätters logi i dubbelrum, enkelrumstillägg 400 kr, 2 frukostar, 3 luncher samt 2 trerättersmiddagar).

Kursavgift 9 990 kr, varav anmälningsavgift 1 500 kr. Helpensionen faktureras tillsammans med kursavgiften. I kursavgiften ingår kursdokumentation samt förmiddags- och eftermiddagsfika.

Kurslängd

3 dagar

Utbildningstimmar

17 utbildningstimmar (fördelat mellan skatt, redovisning och övrigt beroende på val av kurspass).

Bekräftelse

En bekräftelse mejlas till dig i samband med din anmälan. Du får en andra bekräftelse/kallelse i samband med att du faktureras för kursen.

Betalning

För kursen är det en anmälningsavgift på 1 500 kr per person. Betalning av anmälningsavgiften innebär definitiv anmälan. Anmälningsavgiften räknas av vid slutfakturering som görs cirka 2 månader före kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar.

Generösa avboknings- och ombokningsregler

Vid avbokning återbetalas inte anmälningsavgiften och vid avbokning senare än 7 dagar före kursstart återbetalas ingen del av avgifterna. Vi erbjuder plats vid ett annat tillfälle eller på liknande distanskurs om du föredrar det.

Tryggt och säkert deltagande

För ett tryggt och säkert deltagande vidtar vi extra försiktighetsåtgärder under årets Järvsöweekend. Bland annat blir det glesare mellan deltagarna samt distanserat fika, lunch och middag. Hör av dig om du vill ha närmare information kring detta.

Omdömen

  Vill du ha hjälp att välja kurs?

  Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!