Vi har för närvarande problem med vår internetförbindelse vilket orsakar problem att logga in på Mina Sidor. Vi försöker lösa problemet så fort vi kan.

Följ med till härliga Nerja på spanska solkusten för lärorika kursdagar blandat med god mat och dryck, sol och bad, natur- och kulturupplevelser och trevligt umgänge. 

Kursen omfattar fyra dagar där vi blandar redovisning och skatt – två nyhetsinriktade dagar och två fördjupningsdagar. Antalet platser är begränsat till 20, så boka i tid!

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
09:00 - 16:00
12 990:- PLATSER FINNS!

Utlandskurs Nerja

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Om vår redovisnings- och skattekurs i Nerja

Följ med oss på kurs till Spanien där intressanta kurspass blandas med avkoppling, sol, bad och spännande upplevelser!

Kursen omfattar 24 kurstimmar fördelade under fyra kursdagar där vi blandar redovisning och skatt – två nyhetsinriktade dagar och två fördjupningsdagar. Antalet platser är begränsat till 20, så boka i tid!

Kursen vänder sig till dig som är redovisningskonsult eller revisor eller jobbar med ekonomiansvaret på ett företag.

Kursledare

Kursledare är några av ledande redovisnings- och skatteexperter och erfarna kursledare från Björn Lundén. Under hela kursen finns dina kursledare tillgängliga för diskussioner och för att besvara dina frågor om skatt och redovisning.

Om Nerja

Nerja ligger på Costa del Sol, ca 50 minuter från Malagas flygplats och skiljer sig från många andra resmål längs Costa del Sol. Husen är lägre, folklivet mer lokalt och staden lockar både sommar och vinter. Du kan räkna med att det alltid är lite varmare i Nerja än i Malaga. Stadens läge mellan Sierra Nevada och Medelhavet skapar ett mikroklimat som höjer temperaturen ett par grader, vilket dels är behagligt och dels gör att man kan odla så exotiska växter som avocado, papaya och mango. Stadens mest kända landmärke är Balcon de Europa, en utsiktspunkt som ligger i centrum och bjuder på milsvid utsikt över både havet och kusten.

Kursen hålls i vår egen kurslokal i utkanten av Nerja, där även lunch och fika serveras.

20 platser

Antalet platser är begränsat till 20, så boka i tid!

Frågor?

Kontakta Maria Wallner (maria.wallner@bjornlunden.se) för mer information.

Kursavgift

Kursavgiften är 12 990 kr. I priset ingår kursdokumentation samt förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Kursen startar kl 09.00 den 4 oktober och avslutas kl 16 den 7 oktober.

Resa, boende & kurslokal

Resa och boende bokar du själv men vill du ha hjälp med bokningen så hör av dig till oss. Kursen hålls i vårt eget hus "El Escondite" som är beläget
ca 2 kilometer från Nerja centrum. Kurslokalen har plats för ca 20 personer.
I huset finns alla bekvämligheter samt pool. 

Adressen är Pueblo Rocio, 71 A, Nerja. 

Försiktighetsåtgärder vid höstens kurser

Vid hösten kurs anpassar vi antalet platser i våra kurslokal för att uppfylla myndigheternas rekommendationer om distans. Även fika och lunch blir distanserat och avvägt.

Generösa avbokningsregler

Du kan kostnadsfritt avboka kursen fram till 5 dagar före kurstillfället.

Spansk moms

För kursavgiften tillkommer spansk moms. Denna moms behöver du själv ansöka om återbetalning för via Skatteverkets e-tjänst, information om hur detta går till kommer att ingå som en del i ett av passen på kursen. 

Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!