25% rabatt på alla program!

Möt våren i varma och soliga Nerja med en 4-dagars aktualitetsutbildning – en perfekt uppladdning inför boksluts- och deklarationssäsongen. Lärorika kursdagar blandas med god mat och dryck, sol och bad, natur- och kulturupplevelser och trevligt umgänge. Kursledare är Sven-Inge Danielsson och Lennart Andersson.

Antalet platser är begränsat, så boka i tid!

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Utlandskurs Nerja

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Om vår aktualitetskurs i redovisning/skatt i Nerja

Möt våren i varma och soliga Nerja med en fyradagars aktualitetsutbildning - en perfekt uppladdning inför boksluts- och deklarationssäsongen. Lärorika kursdagar blandas med god mat och dryck, sol och bad, natur- och kulturupplevelser och trevligt u mgänge.

Kursen omfattar 26 kurstimmar fördelade under fyra kursdagar där vi blandar redovisning och skatt. Kursen hålls i vår egen kurslokal i utkanten av Nerja, där även lunch och fika serveras. Antalet platser är begränsat till 20, så boka i tid!

Kursen är till för dig som är redovisningskonsult eller revisor eller som jobbar med ekonomiansvaret på ett företag.

Kursinnehåll
 • Redovisningsnyheter
 • Skattenyheter
 • Redovisning/beskattning - max- och min-resultat, val mellan K2 och K3, mm
 • Nytt inför deklarationssäsongen
 • Årsbokslutsregler, skillnader K1 och huvudregelverk K2/K3
 • Inkomst- och skatteplanering
 • Bokslutspresentation och analys för enskilda näringsidkare
 • 3:12-reglerna och K10:an
 • Redovisning/skatt fastigheter
Kursledare

Dina kursledare är två av landets ledande redovisnings- och skatteexperter och erfarna kursledare – Sven-Inge Danielsson och Lennart Andersson. Under hela kursen finns dina kursledare tillgängliga för diskussioner och för att besvara dina frågor om skatt och redovisning.

Sven-Inge Danielsson    Lennart Andersson

Kursledare Sven-Inge Danielsson och Lennart Andersson.

Praktisk information

Kursavgift

Kursavgiften är 12 990 kr. I priset ingår kursdokumentation samt förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Resa och boende tillkommer.

Kurslängd

4 dagar (26 kurstimmar). Kursen startar kl 09.00 den 22 februari och slutar kl 12.00 den 25 februari. 

20 platser

Antalet platser är begränsat till 20, så boka i tid!

Spansk moms

För kursavgiften tillkommer spansk moms. Denna moms behöver du själv ansöka om återbetalning för via Skatteverkets e-tjänst, information om hur detta går till kommer att ingå som en del i ett av passen på kursen.

Resa och logi

Du bokar smidigast din resa på egen hand. Behöver du hjälp med att boka är du välkommen att kontakta JB Travel på tel 08-505 299 00 eller mejla till info@jbtravel.se.

Kurslokalen

Kursen hålls i vårt eget hus "El Escondite" som är beläget ca 2 kilometer från Nerja centrum. Kurslokalen har plats för ca 20 personer. I huset finns alla bekvämligheter samt pool.

Adressen är Pueblo Rocio, 71A, Nerja.

Måltider

För kursdeltagare ingår fika och lunch de dagar det är kurs. 

Betalning och resevillkor

För kursen är det en anmälningsavgift på 1 900 kr per person. Betalning av anmälningsavgiften innebär definitiv anmälan. Avgiften räknas av vid slutbetalning, som görs ca 2–3 månader före kursstart.

Om ni väljer att avboka kursen återbetalas inte anmälningsavgiften. För resan debiteras en handpenning av researrangören. Slutbetalning av resan ska vara researrangören tillhanda en månad före avresa. 

Frågor!

Om du har frågor kring kursen, kontakta Maria Wallner för mer information, maria.wallner@bjornlunden.se, tel 0650-54 14 00.

Omdömen

  Vill du ha hjälp att välja kurs?

  Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!