Vi har för närvarande problem med vår internetförbindelse vilket orsakar problem att logga in på Mina Sidor. Vi försöker lösa problemet så fort vi kan.

Då det råder stor osäkerhet kring utvecklingen av coronapandemin har vi valt att ta det säkra före det osäkra och ställt in årets utlandskurs. Ett tråkigt beslut, men lyckligtvis kommer det fler år...

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Utlandskurs Portugal

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Om vår skatte- och ekonomikurs i Sesimbra, Portugal

Följ med oss på en kursvecka till Portugal och blanda intressanta kurspass med avkoppling, sol, bad och spännande upplevelser!

Det blir en kursvecka med ett stort antal kurspass med varierande innehåll som du väljer bland.

Kursen vänder sig främst till dig som jobbar på redovisnings-/revisionsbyrå eller med ekonomi- och personalfrågor på ett företag.

Kursinnehåll

Till stor del är kursen nyhetsinriktad med tyngdpunkt på skatt, moms, personal och redovisning. Vi går bland annat igenom ny lagstiftning, förslag och aktuella rättsfall.

Vi erbjuder ett stort antal kurspass med ­varierande innehåll som du väljer bland. Kursen är nyhetsinriktad men om du följer med på vår utlandskurs åren efter varandra kommer du att kunna känna igen innehållet i vissa fördjupande kurspass. 

Kursledare

Kursledare är i de flesta fall våra egna medarbetare som till vardags skriver böcker eller artiklar i kursämnet och som jobbar i vår frågeservice eller support. Alltså kursledare med hög kompetens och stor praktisk erfarenhet. Och med glimten i ögat, inte minst ­viktigt under långa kursdagar och kursveckor! Under hela kursveckan har du möjlighet att få svar på dina frågor och konsultera våra kursledare.

Under hela kursveckan finns våra kursledare tillgängliga för diskussioner och för att besvara dina frågor om skatt, moms, redovisning och juridik. 

Praktisk information

Pris

Del i dubbelrum: ca 13 500 kr
Enkelrumstillägg: ca 5 200 kr
Frukostbuffé ingår

Kursavgift: 11 950 kr
Avbeställningsskydd: 385 kr
Reseförsäkring: 345 kr

PRISEXEMPEL:
Kursavgift 11 950 kr + resa ca 13 500 kr (avser del i dubbelrum) = totalt ca 25 450 kr.

Avresa från: Arlanda och Kastrup

Fika och kursdokumentation

För kursdeltagare ingår fika de dagar det är kurs samt en omfattande kursdokumentation. 

Betalning

För kursen är det en anmälningsavgift på 1 900 kr per person. Betalning av anmälningsavgiften innebär definitiv anmälan. Avgiften räknas av vid slutbetalning, som görs ca 2–3 månader före kursen. Om ni väljer att avboka kursen återbetalas inte anmälningsavgiften. JB Travel debiter en anmälningsavgift och slutbetalning av resan ska vara researrangören tillhanda en månad före avresa.

Portugisisk moms

För årets nyhetsvecka tillkommer portugisisk moms på kursavgiften. Denna moms behöver du själv ansöka om återbetalning för via Skatteverkets e-tjänst, information om hur detta går till kommer att ingå som en del i ett av passen på kursen.

Resevillkor

För resorna gäller de allmänna och särskilda gruppresevillkoren antagna av Svenska Resebyråföreningen och Researrangörsföreningen efter överläggningar med konsumentombudsmannen.

Vi reserverar oss för avgiftshöjningar, valutaförändringar, skatter samt övriga kostnader utanför vår kontroll. Med reservation för ändringar. 

Frågor!

Om du har frågor kring kursen, kontakta Maria Wallner för mer information, maria.wallner@bjornlunden.se, tel 0650-54 14 00.

Teknisk arrangör för resan är JB Travel AB. Har du frågor angående resan kontaktar du Malin Birol för mer information, malin.birol@jbtravel.se, tel 08-505 299 11.

Omdömen

    Vill du ha hjälp att välja kurs?

    Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!