BL Byråstöd

Visning av BL Byråstöd

– webbaserat och överskådligt

En redovisningsbyrå har en mängd kunduppdrag och inlämningsdatum att hålla reda på. Med BL Byråstöd får du full överblick och kontroll över klienter, medarbetare, uppdrag, deadlines, mm. Under denna livesändning visar vi hur nya BL Byråstöd kan underlätta vardagen för både byråledare och byråmedarbetare.

Välj kurstillfälle!

Utbildningstimmar:
0

0:-

 Se våra övriga kostnadsfria visningar.

Skriv ut

Visning av BL Byråstöd

En redovisningsbyrå har en mängd kunduppdrag och inlämningsdatum att hålla reda på. Med BL Byråstöd får du full överblick och kontroll över klienter, medarbetare, uppdrag, deadlines, mm. Under denna livesändning visar vi hur nya BL Byråstöd kan underlätta vardagen för både byråledare och byråmedarbetare.

Till BL Byråstöd loggar du in via webben, vilket betyder att du kan arbeta med programmet oavsett var du befinner dig – ute hos kund, på resande fot, hemma eller någon annanstans.   

I programmet används färgkoder för att du ska få en tydlig översikt över vad ni bör ta tag i inom kort, vad som är akut och vad som är klart. Exempelvis visar röd färg att något inlämningsdatum ligger nära i tiden.

Under denna livesändning visar vi hur du lägger upp uppdrag och tjänster på kundnivå och hur det då skapas aktiviteter framåt i tiden. Vi visar de olika vyerna i programmet, dels ur medarbetarens perspektiv, dels hur du som byråledare kan se dina handläggares uppdrag och hur man ligger till på medarbetar- och byrånivå.

Byråstödet hjälper dig även att uppfylla Reko/Rex. Du har bland annat möjlighet att notera att material för en specifik aktivitet, till exempel bokföringen för januari, har inkommit samt göra noteringar i anslutning till dina olika aktiviteter. Det finns även möjlighet att beskriva en kunds verksamhet mer utförligt, för att uppdraget alltid ska vara i överlämningsbart skick.

Tack vare ett genomtänkt mallsystem (där byrån kan ange egna värden om de önskar) kan medarbetarna sedan enkelt lägga upp tjänster på klienter och få rätt deadline.

Vi kommer även visa hur enkelt det är att komma igång med systemet då vi skapat importer för basuppgifter och där uppdrag kan läggas upp samtidigt. 

Kopplingar till andra BL-program

I byråstödet kan du öppna de olika BL-programmen i rätt kontext (rätt kunddatabas och rätt programfunktion). Det finns även kopplingar från de olika programmen så att när du i exempelvis BL Skatt klarmarkerar  en momsdeklaration så blir den automatiskt klarmarkerad även i byråstödet. 

Livesändningen vänder sig till alla redovisningsbyråer som vill underlätta vardagen för byråmedarbetare och byråledare.

Välkommen att boka plats!

Så fungerar våra visningar 

För att se vår visning registrerar du dig via det mejl du får innan visningen. Registrera dig gärna så snart som möjligt. En påminnelse skickas till din registrerade mailadress en timme innan start samt 5 minuter före.

Har du frågor som rör inloggningen till visningen ringer du 0650-54 14 97 eller vår växel 0650-54 14 00 så hjälper vi dig. Vi finns på plats ca 20 min innan. Har du frågor under visningen finns möjlighet att ställa dessa via en chattfunktion.

När du registrerat dig för en visning har du även möjlighet att se inspelningen i repris. Den finns tillgänglig i 2 veckor efter sändningen.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »