Digitalisera din redovisningsbyrå

Digitalisera din redovisningsbyrå

– vi guidar dig hela vägen

Kostnadsfri livesändning där vi går igenom förutsättningarna för redovisningsbyråns digitaliseringsresa. Vilka förändringar behövs och vad krävs för att digitalisera verksamheten? Vi går igenom de olika stegen och vad ni behöver tänka på för att lyckas med er digitaliseringsprocess.

Välj kurstillfälle!

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Utbildningstimmar:
0

0:-
Skriv ut

Kostnadsfri livesändning där vi går igenom förutsättningarna för redovisningsbyråns digitaliseringsresa. Vilka förändringar behövs och vad krävs för att digitalisera verksamheten? Vi går igenom de olika stegen och vad du behöver tänka på för att lyckas med din digitaliseringsprocess.

Vi tittar närmare på allt från affärsmodell till olika målsättningar med digitaliseringen. Du har också möjlighet att boka in ett uppföljningsmöte över länk med någon av våra byrårådgivare för att få hjälp att komma igång med just din digitaliseringsresa.Det hela är väldigt enkelt, du klickar dig in på vår webbsida som används för livesändningar. Instruktioner om hur du kommer dit skickas per mejl efter att du bokat din plats. Du lutar dig tillbaka och följer visningen via skärmen. De andra deltagarna ser inte dig och du ser inte dom.

Har du frågor under utbildningen?

Under visningen kan du ställa frågor via den gemensamma chatten som finns i anslutning till livesändningen. Vi svarar löpande under visningen.

Läs mer »

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »