Ekonomioversikten_Livesandning.png

Ekonomiöversikt på webben

– kostnadsfri livesänd visning

Med ekonomiöversikten får kundföre­taget återrapportering direkt i mobilen i form av pedagogiska grafer och diagram som ger en tydlig överblick över före­tagets ekonomi och utveckling. Välkommen på en kostnadsfri livesänd visning. Boka din plats idag!

Välj kurstillfälle!

0:-

 Se våra övriga kostnadsfria visningar.

Skriv ut

Ekonomiöversikt på webben – kostnadsfri visning

Med ekonomiöversikten får byråns kunder återrapportering direkt i mobilen i form av pedagogiska grafer och diagram som ger en tydlig överblick över företagets ekonomi och utveckling. Du behöver inte överföra några uppgifter utan dessa hämtas automatiskt i realtid från BL Administration till Ekonomiöversikten. Det går lika bra att se Ekonomiöversikten i dator eller på surfplatta om kunden föredrar det.

Visningen genomförs som en livesändning och är kostnadsfri. Boka din plats ovan!

Här kan du läsa mer om Ekonomiöversikten » 

Så fungerar våra livesända visningar 
För att se vår visning registrerar du dig via det mejl du får innan visningen. Registrera dig gärna så snart som möjligt. En påminnelse skickas till din registrerade mailadress en timme innan start samt 5 minuter före.

Har du frågor som rör inloggningen till visningen ringer du 0650-54 14 97 eller vår växel 0650-54 14 00 så hjälper vi dig. Vi finns på plats ca 20 min innan. Har du frågor under visningen finns möjlighet att ställa dessa via en chattfunktion.

När du registrerat dig för en visning har du även möjlighet att se inspelningen i repris. Den finns tillgänglig i 2 veckor efter sändningen.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »