BL Tolkning

Kom igång med BL Tolkning – kostnadsfri livesändning

Under den här livesändningen får du en genomgång av BL Tolkning, vår tjänst för automatiserad fakturatolkning, där du bland annat kan se hur du aktiverar tjänsten för att snabba upp din leverantörsfakturahantering. Vi tittar också på BL e-postportal som du kan koppla till BL Tolkning för att ytterligare automatisera leverantörsfakturahantering och vinna både tid och kvalitet.  

Välj kurstillfälle!

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

0:-
Skriv ut
Kom igång med BL Tolkning – kostnadsfri livesändning

Under den här livesändningen får du en genomgång av BL Tolkning, vår tjänst för automatiserad fakturatolkning, där vi bland annat visar hur du aktiverar tjänsten för att snabba upp din leverantörsfakturahantering. Vi tittar också på den nya tjänsten BL e-postportal som du kan koppla till BL Tolkning för att ytterligare automatisera leverantörsfakturahantering och vinna både tid och kvalitet.  

Livesändningen vänder sig till såväl företag som redovisningsbyråer och andra som hanterar ett antal leverantörsfakturor och vill slippa manuell hantering av fakturorna.

Fast, lågt pris – bara 39 kr i månaden

BL Tolkning kostar endast 39 kr i månaden per företag. Priset inkluderar ett obegränsat antal fakturor och tål att jämföras med alla leverantörer av liknande system.

Läs mer om BL Tolkning

Vill du även koppla på BL e-postportal kan du göra det till det förmånliga paketpriset 59 kr/månad/företag. 

Läs mer om paketet BL Tolkning + BL e-postportal

Andra kurser för dig:

Bokföring I
Läs mer »
12 488:-
Skattedagen 2020
Läs mer »
3 612:-
Redovisningsdagen 2020
Läs mer »
3 612:-
Stora Rådgivardagen
Läs mer »
6 238:-

Så fungerar våra livesändningar 
För att se vår livesändning registrerar du dig via det mejl du får innan visningen. Registrera dig gärna så snart som möjligt. En påminnelse skickas till din registrerade mailadress en timme innan livesändningen startar samt 5 min före start.

Har du frågor som rör inloggningen till livesändningen ringer du 0650-54 14 97 eller vår växel 0650-54 14 00 så hjälper vi dig. Vi finns på plats 30 min innan sändningen börjar. Har du frågor under livesändningen finns möjlighet att ställa dessa via en chattfunktion.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss!

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »