Så här ansluter du till livesändningen/webbinariet

Kolla din utrustning i god tid innan

Eftersom sändningen sker live och i nutid är det tråkigt om bild och ljud på din dator inte funkar som det ska. Anslut därför till livesändningen/webbinariet 15-20 minuter innan sändningen startar så du hinner testa/ställa in din tekniska utrustning.

1. Anslut till vår skärm

Klicka på länken https://join.me/blinformation Skärmdelningsverktyget vi använder fungerar antingen direkt i din webbläsare eller kan laddas ner som en app. Isåfall behöver du ladda ner installationsfilen och sedan köra den. För att hitta nedladdade filer kan du trycka Ctrl + J för att visa mappen Hämtade filer.

Om du upplever tekniska problem med livesändningen rekommenderar vi att du använder appen och loggar in igen.

Fyll i ditt namn i inloggningsrutan som kommer upp och klicka på Join-knappen för att ansluta.

2. Anslut till telefonkonferensen

För att höra kursledaren ringer du in till vår telefonkonferenslinje. Klicka på telefonluren i panelen i verktyget och väljer hur du vill ringa upp.

Via internet

Ring upp via din dator genom att klicka på högtalar-/telefonknappen som finns i användarpanelen. Detta är gratis. Välj Call via internet.

Via telefon

Ring tel 08-403 088 19 och knappa in konferens-id 652 280 075, avsluta med #. Detta kostar normal samtalstaxa. Du får ett röstmeddelande när du anslutit till telefonkonferensen.

3. Ställ dina frågor i chatten

Under våra livesändningar/webbinarier är alla deltagares mikrofoner på mute (tyst läge) och ni hör bara kursledarens röst. Om du har några frågor under sändningen får du gärna ställa dem i verktygets chattfönster så besvarar vi dom löpande.