bjornlunden_1rad.png

Kassarapport på webben

– kostnadsfri livesändning

Arbetet med webbifiering av ekonomisystemet BL Administration har fått vind i seglen och vi är glada att nu kunna visa fördelarna med vår nya funktion för kassarapport på webben. Visningen genomförs som en livesändning och är kostnadsfri. Boka din plats idag!

Välj kurstillfälle!

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

0:-
Skriv ut

Kassarapport på webben – kostnadsfri visning

Arbetet med webbifiering och appifiering av ekonomisystemet BL Administration har fått vind i seglen och vi är glada att nu kunna visa fördelarna med vår nya funktion för kassarapport på webben. 

Med nya Kassarapport lägger företagaren in dagens försäljning (dagskassan) direkt i mobilen och underlaget (Z-rapporten) blir ögonblickligen åtkomligt i BL Administration. Effektivare kan det inte bli. Det går lika bra att jobba med kassarapporteringen i dator eller på surfplatta om du föredrar det.

Som ett kompletterande underlag kan en bild på Z-rapporten bifogas.

Visningen genomförs som en livesändning och är kostnadsfri. Boka din plats ovan!

Här kan du läsa mer om Kassarapport på webben » 
Så fungerar våra livesändningar 
För att se vår livesändning registrerar du dig via det mejl du får innan visningen. Registrera dig gärna så snart som möjligt. En påminnelse skickas till din registrerade mailadress en timme innan livesändningen startar samt 5 min före start.

Har du frågor som rör inloggningen till livesändningen ringer du 0650-54 14 97 eller vår växel 0650-54 14 00 så hjälper vi dig. Vi finns på plats 30 min innan sändningen börjar. Har du frågor under livesändningen finns möjlighet att ställa dessa via en chattfunktion.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss!

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »