Rådgivarverktyg med AI-stöd

Rådgivarverktyg med AI-stöd

–kostnadsfri visning

Med vårt nya rådgivarverktyg skapar vi helt nya förutsättningar för dig som redovisningskonsult i din rådgivarroll. Rådgivarverktyget bygger på modern teknik och kraftfull Artificiell Intelligens (AI) i kombination med våra experters samlade kunskap och erfarenhet. Visningen genomförs som en livesändning och är kostnadsfri. 

Välj kurstillfälle!

Utbildningstimmar:
0

0:-

 Se våra övriga kostnadsfria visningar.

Skriv ut

Rådgivarverktyg med AI-stöd
–kostnadsfri visning

Med vårt nya rådgivarverktyg skapar vi helt nya förutsättningar för dig som redovisningskonsult i din rådgivarroll. Rådgivarverktyget bygger på modern teknik och kraftfull Artificiell Intelligens (AI) i kombination med våra experters samlade kunskap och erfarenhet. 

Med Rådgivarverktyget får du både en gedigen rapport att utgå från vid rådgivningen och löpande notifieringar om viktiga händelser och förändringar som rör företagets ekonomi, företagarens situation, osv.

Visningen genomförs som en livesändning och är kostnadsfri. Boka din plats ovan!

Läs mer om Rådgivarverktyget här »


Så fungerar våra livesända visningar 

För att se vår visning registrerar du dig via det mejl du får innan visningen. Registrera dig gärna så snart som möjligt. En påminnelse skickas till din registrerade mailadress en timme innan start samt 5 minuter före.

Har du frågor som rör inloggningen till visningen ringer du 0650-54 14 97 eller vår växel 0650-54 14 00 så hjälper vi dig. Vi finns på plats ca 20 min innan. Har du frågor under visningen finns möjlighet att ställa dessa via en chattfunktion.

När du registrerat dig för en visning har du även möjlighet att se inspelningen i repris. Den finns tillgänglig i 2 veckor efter sändningen.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »