Distanskurs Lön

Lön I – grundkurs på distans

– praktiskt inriktad grundkurs för dig som sköter lönerna

I denna kurs lär du dig de viktigaste momenten i ett företags eller en förenings löneadministration. Efter avslutad kurs bör du klara av de vanligast förekommande momenten i löneberäkningsarbetet.

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs.

Välj kurstillfälle!

Utbildningstimmar:
12 tim övrigt

1 omdömen (4)
7 990:-

I kursavgiften ingår kursdokumentation och e-boken Lönehandboken. Moms tillkommer.

Vi erbjuder även fortsättningskursen Lön II (som distanskurs och i kurslokal). Går du både Lön I och Lön II får du 2 000 kr i rabatt. Kontakta oss för att utnyttja pa

Skriv ut

Om Lön I – distanskurs via Zoom  

Under denna kurs lär du dig de viktigaste momenten i ett företags eller en förenings löneadministration. Efter avslutad kurs bör du klara av de vanligast förekommande momenten i löneberäkningsarbetet och därmed kunna komma igång med löneadministrationen.

Kursen genomförs som en lärarledd distanskurs via videotjänsten Zoom.  Det är som att kursen och kursledaren kommer hem till dig och innebär att du kan lära dig det du behöver utan att behöva lämna arbetet eller hemmet.

Vid kursens start blir du varmt mottagen och får hjälp att komma igång. Du har sedan full interaktion med kursledarna och andra kursdeltagare under hela kursen. Du kan ställa frågor och får tillgång till kursmaterial, precis som på våra vanliga kurser. 

Kursen ger 12 utbildningstimmar (övrigt).

Målgrupp

Kursen är grundläggande och vänder sig till dig som vill lära dig hantera löneadministrationen i ett företag eller en förening.

Kursledare

Kursledare är medarbetare på Björn Lundén som till vardags arbetar med att hålla kurser och skriva artiklar och böcker om personaladministration och personalfrågor.

Förkunskaper

Kursen är grundläggande. För att tillgodogöra dig kursen krävs därför inga särskilda förkunskaper

Kurslängd

2 dagar (12 kurstimmar).

I kursavgiften ingår

I kursavgiften ingår kursdokumentation (inkl e-boken Lönehandboken).

Kursinnehåll
 • Skatteavdrag
 • Socialavgifter
 • Arbetsgivardeklarationen
 • Övertid, mertid och OB-tillägg
 • Ledigheter och annan frånvaro
 • Tjänsteresor
 • Traktamenten och andra kostnadsersättningar
 • Förmåner
 • Personalförsäkringar
 • Sjukfrånvaro och sjuklön

 


Andra kurser för dig:

Lön I – eKurs
Läs mer »
Semester – eKurs
Läs mer »
Sjuklön – eKurs
Läs mer »
Bokföring I
Läs mer »
9 990:-

Så fungerar en distanskurs

En distanskurs är en kurs som du går i realtid via internet med din dator eller surfplatta. Det innebär att du kan ta del av kursen i princip var du vill så länge du har ett headset och god internetuppkoppling.

Vid kursens början får du hjälp att komma igång av våra kursledare. Du har sedan full interaktion med kursledarna och andra kursdeltagare under hela kursen. Du får tillgång till ett digitalt kursmaterial och kan när som helst ställa frågor.  

Våra distanskurser sker live via det digitala verktyget Zoom, både kursledare och kursdeltagare är alltså aktiva samtidigt på en bestämd dag och tid. Zoom är helt kostnadsfritt att använda för dig som kursdeltagare. 

Under kursen varvas teori med praktiska övningar som sker i digitala grupprum. Vid gruppövningar eller om det dyker upp någon fundering är det enkelt att dela skärm med kursledarna eller andra kursdeltagare. 

  Tycker att det var en bra kurs med mycket bra innehåll, trots att jag arbetat med lön flera år blev det en nyttig uppdatering av vilka regler och lagar som gäller. Jag går hellre en distanskurs än en onlinekurs. Bra med kursledare "live".

  Svara| 
   | | | |::1

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »