Boka vår kurslokal i Nerja

När du bokar en skräddarsydd utbildning med någon av våra kursledare kan du även boka en av våra kurslokaler. Vill du och ditt företag gå kursen utomlands passar det utmärkt att boka vår kurslokal i Nerja, Spanien. 

Kurslokalen ligger i vårt eget hus "El Escondite" (Gömstället) som är beläget ca 2 kilometer från Nerja centrum. Kurslokalen har plats för 20 personer och du har tillgång till projektor och projektorduk, en stor whiteboardtavla och trådlöst internet. I huset finns alla bekvämligheter samt pool. 

Kaffe och fika ingår när du bokar vår kurslokal i Nerja.

Om Nerja   

Nerja ligger på Costa del Sol, ca 50 minuter från Malagas flygplats och skiljer sig från många andra resmål längs Costa del Sol. Husen är lägre, folklivet mer lokalt och staden lockar både sommar och vinter. Du kan räkna med att det alltid är lite varmare i Nerja än i Malaga.

Stadens läge mellan Sierra Nevada och Medelhavet skapar ett mikroklimat som höjer temperaturen ett par grader, vilket dels är behagligt och dels gör att man kan odla så exotiska växter som avocado, papaya och mango. Stadens mest kända landmärke är Balcon de Europa, en utsiktspunkt som ligger i centrum och bjuder på milsvid utsikt över både havet och kusten.

Kontakt

Kontakta Maria Wallner (maria.wallner@blinfo.se) för mer information om vår kurslokal i Nerja.