Dagordning

Lista över de ärenden man planerar att ta upp under ett styrelsesammanträde. Dagordningen brukar ordföranden och sekreteraren göra i ordning tillsammans. Innan dagordningen skickas ut bör ordföranden höra sig för med de övriga ledamöterna om det är någon speciell fråga de vill ta upp på det kommande mötet och som därför bör tas med i dagordningen. Styrelsen får inte fatta beslut i frågor som inte funnits med i dagordningen.

Ordlista - Ordförklaring för dagordning - ctl00_cph1_pg5608_Image1

Bokföring

BOKFÖRING är en oumbärlig handbok för alla som sysslar med bokföring. Konteringsmallar och exempel...

Ordlista - Ordförklaring för dagordning - ctl00_cph1_pg5629_Image1

Starta & driva företag

STARTA & DRIVA FÖRETAG är boken för dig som driver eller tänker starta företag – oavsett bransch o...

Ordlista - Ordförklaring för dagordning - ctl00_cph1_pg5329_Image1

Enskild firma

ENSKILD FIRMA visar hur en enskild firma fungerar när det gäller skatt, ekonomi och juridik. Du få...

BL Info Online

– de viktigaste nyheterna med kommentarer, råd och tips

BL Info Online samlar allt du behöver på ett ställe – alla viktiga nyheter beskrivna och kommenterade samt dju­pare fakta inom områdena skatt, redovisning och lön. Dessutom en rad prak­tiska verktyg som e-böcker, dokumentmallar och beräkningsmallar.