Lönehandboken

Bibeln för alla som arbetar med löneadministration

Heltäckande handbok för dig som arbetar med löne- och personaladministration. Du får vägledning i allt från hur en viss förmån bör hanteras till hur du ska redovisa personalkostnader i bokslutet – alla lönemoment i en och samma bok! Läs mer » 

  • Heltäckande om löneadministration
  • Begripligt förklarat med exempel
  • För alla som arbetar med löner

Personaladministratör – vi kan hjälpa dig hela vägen

Som personaladministratör ska du ju dels hantera den löpande löneadministrationen och personalposter i bokslutet, dels greppa arbetsrätten. Vi kan hjälpa dig hela vägen, oavsett om du är ny i funktionen eller har jobbat med personaladministration och vill hålla dig uppdaterad.

Du hittar breda handböcker och kurser om både arbetsrätt och praktisk lönehantering samt mer nischade böcker och kurser om bl a semesterhantering, traktamente och representation. Vi har många personalrelaterade kurser och dokumentmallar som underlättar i samband med, under och vid avslutande av en anställning.

 

Full koll på arbetsrätten

ANSTÄLLDA är den perfekta boken för arbetsgivare som vill ha koll på arbetsrätten, dvs alla regler kring en anställning. Sveriges mest sålda personalhandbok.

Läs mer »

Vem är du? - Våra produkter för personaladministratörer - ctl00_cph1_pg5162_relimg

Mallpaket Lön/Personal

Med det här mall­paketet får du som arbetar med löne- och per­sonal­admini­stra­tion till ett lågt pris hjälp med att upp­rätta korrekta doku­ment på ett snabbt och smidigt sätt. Exempel­vis betyg och intyg, upp­säg­ning och av­sked­ande, rese­räk­ning, ledig­hets­an­sökan och an­ställ­nings­avtal.

Med mall­paketet sparar du mycket tid och mini­merar sam­tidigt risken för fel.

Läs mer »

Vem är du? - Våra produkter för personaladministratörer - ctl00_cph1_pg5593_relimg

Komplett och kompetent löneprogram

Med BL Lön Plus får du ett komplett och kompetent löneprogram med en omfattande semesterhantering, avvikelserapportering och statistikrapportering. Med smidiga funktioner för AGI som gäller för alla företag med anställda från 1 januari 2019.

Läs mer »

Vem är du? - Våra produkter för personaladministratörer - ctl00_cph1_pg15868_relimg

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »