Laddar...
Pressrum

Pressrum

– pressmeddelanden och bildarkiv

Välkommen till Björn Lundéns pressrum. Här hittar du våra pressmeddelanden samt ett bildarkiv med fria högupplösta bilder och logotyper för nedladdning.  

Presskontakt:
Ulf Bokelund Svensson, vd 
ulf.svensson@blinfo.se

Lena Sörell, vice vd
lena.sorell@blinfo.se

Pressmeddelanden från Björn Lundén AB:

Björn Lundén kliver över 100-miljonersstrecket

2019-05-08

Kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén omsätter för första gången över 100 miljoner kr. När räkenskapsåret i dagarna summerades kunde Björn Lundéns vd Ulf Bokelund Svensson konstatera att det gått över förväntan.

Läs mer »

Björn Lundén gör RÄTT onlinekurser

2019-04-04

Björn Lundén utökar sitt samarbete med Sanoma Utbildning och gör onlinekurser av den populära Rättserien, med flaggskeppet Redovisa Rätt. Samarbetet innefattar även bredare onlinekurser som passar för den vanliga företagaren.

Läs mer »

Björn Lundén nominerat till årets tillväxtföretag

2019-03-01

– Jag är jätteglad för den här nomineringen och huruvida vi vinner är faktiskt inte så viktigt. Både Hylla-galan i sig och nomineringen är var för sig så positiva att jag ser det här som en vinst, säger Ulf Bokelund Svensson, vd på Björn Lundén.

Läs mer »

Björn Lundén förenklar företagens finansiering

2019-02-27

I samarbete med Capcito – som har bland annat SEB och Collector Bank i ryggen – kan nu Björn Lundén erbjuda sina kunder smidig finansiering direkt i ekonomisystemet. BL Finans, som tjänsten kallas, handlar om snabb men seriös finansiering för företag. 

Läs mer »

Följer svenska företag reglerna i GDPR?

2019-01-23

Kunskaps- och programvaruföretaget Björn Lundén har gjort en enkätundersökning där närmare tusen företag svarat på hur de upplever och har agerat till följd av den nya dataskyddsförordningen GDPR, som infördes i maj 2018.
Läs mer »

 
Nyinstiftat stipendium för ekonomistudenter
2018-11-29

Som ett av Sveriges ledande kunskaps- och programvaruföretag inom redovisning och skatt vill Björn Lundén stimulera studenter som väljer att fördjupa sig inom dessa områden. Stipendiet som är på 10 000 kr delas ut i oktober 2019.

Läs mer »

 

Björn Lundén och Bygglet förenklar för byggföretag

2019-08-19

Programleverantören Björn Lundén har inlett ett sam­arbete med Bygglet – det ledande digitala projekt­verktyget i bygg­branschen. Genom en sömlös koppling mellan Bygglet och Björn Lundéns program kan byggföretagen spara tid och minska risken för fel.

Läs mer »

Björn Lundén i media

2019-05-27 "Redovisningsbranschen har goda förutsättningar för AI" 
Läs artikel »
2019-05-16 "Företaget i Näsviken slår rekord"
Läs artikel »
2016-04-24 "De blev årets företagare"
Läs artikel »


Bildarkiv

I vårt bildarkiv finns fria högupplösta bilder för nedladdning. Du hittar dels loggor för Björn Lundén och för Digitala Företaget, dels porträttbilder på nyckelpersoner i företaget.

Till bildarkivet »