Program / Årsredovisningsprogram

Våra årsredovisningsprogram

Digitala Årsredovisningen Företag

Med Digitala Årsredovisningen Företag gör du som har aktiebolag din årsredovisning på enklaste sätt. Genom att följa guiderna och svara på enkla och tydliga frågor skapar du en korrekt årsredovisning. 

  • Online med digital inlämning

  • Guidestyrt

  • Automatisk hämtning av en stor del av uppgifterna

  • Testa gratis

Digitala Årsredovisningen Byrå

Digitala Årsredovisningen Byrå är perfekt för redovisningsbyråer som upprättar många årsredovisningar och vill snabba upp arbetet med säkerställd kvalitet. Byrålicensen omfattar ett obegränsat antal årsredovisningar. 

  • Online med digital inlämning

  • Snabb åtkomst till byråns samtliga årsredovisningar

  • Underlättar för nyanställda byråmedarbetare

  • Obegränsat antal årsredovisningar

Varför ska du välja ett årsredovisningsprogram från Björn Lundén?

Enkelt, tryggt och prisvärt

Med vårt webbaserade årsredovisningsprogram Digitala Årsredovisningen kan du på ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt göra din årsredovisning. Programmet följer regelverket och ser till att din årsredovisning blir korrekt. Det du behöver göra är att ladda upp din bokföring och följa den smarta guiden så har du – på kortast möjliga tid – din årsredovisning klar för inlämning till Bolagsverket.

Årsredovisningsprogram med digital inlämning

Du skapar själva årsredovisningsdokumentet online med Digitala Årsredovisningen. När du är klar kan du smidigt skicka in årsredovisningen digitalt till Bolagsverket. Med digital inlämning får du en kvittens på att din årsredovisning kommit fram, och om den är fullständig registreras den direkt av Bolagsverket.

30 års erfarenhet av bokslut och årsredovisningar

Du kan tryggt luta dig mot vår långa erfarenhet av bokslut och årsredovisningar. Med Digitala Årsredovisningen har vi gjort det så enkelt som möjligt att göra en årsredovisning online för ett aktiebolag.

Gratis ända fram till utskrift

Digitala Årsredovisningen är gratis att använda fram till utskrift av årsredovisningen, så du kan testa programmet ordentligt innan du bestämmer dig. Du behöver alltså inte betala något förrän du är klar och väljer att skriva ut din årsredovisning.

Helt molnbaserat

Digitala Årsredovisningen är helt molnbaserat vilket innebär en rad fördelar. Du behöver inte fundera över uppdateringar eller backuper och slipper installera någonting på din dator eller surfplatta. Du kan arbeta var du vill och din årsredovisning sparas i molnet.

Enkelt att komma i gång

Det är lätt att komma i gång och arbeta i Digitala Årsredovisningen. Det enda du behöver är en SIE-fil med ditt aktiebolags bokföring. SIE-filen skapar du i ditt bokföringsprogram/bokslutsprogram. Digitala Årsredovisningen fungerar med alla bokföringsprogram och ekonomisystem.  

Smart och lättfattlig guide

I Digitala Årsredovisningen får du hjälp av vår smarta guide hela vägen från import av bokföringen till utskrift av årsredovisningen. En stor del av uppgifterna i din årsredovisning skapas automatiskt i programmet. Genom att följa guiden och besvara några enkla och konkreta frågor kompletterar du med övriga uppgifter.

Kostnadsfritt supportforum

I vårt supportforum kan du när som helst få hjälp med programtekniska frågor och frågor kring funktioner i Digitala Årsredovisningen. Du kan ställa egna frågor och få dem besvarade av våra kunniga supportmedarbetare.  

Vill du ha hjälp att välja
program?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!