Med Digitala Årsredovisningen upprättar byrån snabbt och lätt korrekta årsredovisningar för mindre aktiebolag (K2).

penselstreck_byralicens_en_rad_gul.png

TESTA KOSTNADSFRITT »

 

Digitala Årsredovisningen är en webbtjänst som vi utvecklat för att göra det så enkelt det någonsin är möjligt att göra en årsredovisning för ett aktiebolag. Såklart kan du även lämna årsredovisningen digitalt till Bolagsverket.


Automatisk hämtning av uppgifter

Hämtning av uppgifter

Många av uppgifterna till årsredovisningen hämtas automatiskt via kopplingar mot Creditsafe. Det gäller t ex:

  • Räkenskapsår
  • Säte
  • Styrelseledamöter
  • Revisor
  • Nyckeltal flerårsöversikten

 

Smarta beräkningsfunktioner

Smarta beräkningsfunktioner

I Digitala Årsredovisningen finns även smarta beräkningsfunktioner som automatiskt genererar bland annat:

  • Resultatdisposition
  • Förändring i eget kapital
  • Omföringar av föregående års resultat
  • Obligatoriska noter för det aktuella företaget

 

Kontroller och varningar

Kontroller och varningar 

Med Digitala Årsredovisningen minimerar du risken för fel i dina årsredovisningar. I webbtjänsten finns bland annat frågeguider som ser till att alla uppgifter kommer med i årsredovisningen och kontroller som varnar vid exempelvis feldatering. Att många uppgifter hämtas automatiskt från SIE-filen och Creditsafe bidrar även det till en korrekt uppgiftshantering. 


 

Prisvärd byrålicens
– obegränsat antal för 299 kr/månad

För dig som jobbar på redovisningsbyrå erbjuder vi en förmånlig byrålicens för endast 299 kr/månad. Avtal tecknas årsvis och fakturering sker per kvartal, halvår eller helår. Med en byrålicens får du göra ett obegränsat antal årsredovisningar. Skicka ett mejl till salj@bjornlunden.se, ring 0650-541400 eller använd formuläret nedan om du har funderingar eller vill teckna en byrålicens.

Digitala Årsredovisningen kan användas för aktiebolag som följer K2-reglerna, som inte ingår i en koncern och som bokför enligt BAS-kontoplanen. 


Snabba upp årsredovisningsarbetetFör byråer som vill snabba upp årsredovisningsarbetet!

Du färdigställer kundföretagets bokslut i ditt vanliga bokslutsprogram och skapar sedan årsredovisningsdokumentet med Digitala Årsredovisningen. Du börjar med att ladda upp SIE-filen från bokslutsprogrammet och följer sedan guiden i webbtjänsten, så har du årsredovisningen klar för inlämning på kortast tänkbara tid.


I molnet – på din dator eller surfplatta

Digitala Årsredovisningen är helt molnbaserat och körs i en webbläsare på din dator eller surfplatta. Vi rekommenderar webbläsaren Chrome. 

Att tjänsten är helt molnbaserad innebär att du slipper tänka på uppdateringar och backuper, att du inte behöver installera någonting på din dator eller platta, att du kan arbeta var du vill och att din årsredovisning sparas i molnet.


Digital inlämning till Bolagsverket

Med Digitala årsredovisningen kan du lämna in årsredovisningen digitalt till Bolagsverket, vilket också bidrar till att snabba upp och förenkla årsredovisningsprocessen. När du lämnar årsredovisningen digitalt vet du att den kommer fram – du får direkt en kvittens – och om den är fullständig registreras den direkt av Bolagsverket. Observera att om företaget har vald revisor går det inte att lämna in årsredovisningen digitalt med denna applikation. Då väljer du istället BL Bokslut.


Kontakta mig

Jag är intresserad av en byrålicens för Digitala Årsredovisningen!

Redovisningsbyråns namn*

 

Kontaktperson *

e-post *

Telefon *