Bokföringsprogram Mac
Trygghetsgaranti

Bokföringsprogram Mac

– bokföring för Mac- och Linux-användare

BL eBokföring är ett internetbaserat bokföringsprogram för Mac. Programmet bygger på vår långa erfarenhet av lättanvända bokföringsprogram.

I priset ingår programsupport, säker serverlagring, säkerhetskopiering och programuppdateringar. 


 • Internetbaserat
 • Lokalt
 • Ett riktigt program med molnets alla fördelar
 • Alltid uppdaterat
 • Konteringsguider och ekonomiöversikt
 • Säker lagring
 • Säkerhetskopiering
 • Support ingår
 • Kan integreras med eFakturering
79:-/mån

Priset är för 1 användare och 1 företag. Du provar programmet under 1 månad utan kostnad. Avtalet gäller tillsvidare. Betalning sker i förskott på 3, 6 eller 12 månader. Avtalet löper därefter vidare i samma omfattning om inte annat överenskommits innan avtalstidens utgång. Ingen uppsägningstid. Pris per ytterligare företag eller användare 79 kr/månad.

Allmänna villkor »

Kom igång direkt! Klicka på knappen och följ instruktionerna för att köra igång programmet.
Funktioner »
Support »
Tilläggstjänster »
Teknisk info »
Recensioner »


BL eBokföring är ett internetbaserat bokföringsprogram för Mac. Programmet bygger på vår långa erfarenhet av lättanvända bokföringsprogram.

Dina data lagras på en säker server och du har alltid en uppdaterad version av programmet. Programsupport och programuppdateringar ingår i priset!

Med BL eBokföring är det enkelt att bokföra. Med hjälp av den inbyggda konteringsguiden hanterar du alla tänkbara affärshändelser, även om du är nybörjare. Självklart kan du välja att istället jobba med konton, debet och kredit om du hellre vill det.

Med programmets överskådliga ekonomiöversikt får du en grafisk överblick över periodens intäkter, kostnader och resultat. Du ser tydligt hur ditt företag går och mår.

BL eBokföring kan integreras med BL eFakturering så att fakturorna blir bokförda när du sparat dem i faktureringsprogrammet.

BL eBokföring fungerar för alla företagsformer och hanterar kontant- och faktureringsmetod samt alla typer av momsredovisning: månadsmoms, tremånadersmoms och ettårsmoms. ­

Eftersom BL eBokföring är Java-baserat fungerar det i alla operativsystem som stödjer Java, exempelvis Windows, Mac OS X och Linux.


PRODUKTFAKTA

Installation

Du startar programmet direkt i din webbläsare. Första gången du gör det, sker en programinstallation och en genväg till programmet skapas på ditt skrivbord. Därefter kan du starta programmet via genvägen. Du måste vara uppkopplad mot internet för att göra registreringar i BL eBokföring.

Löpande bokföring med hjälp av konteringsguider

Verifikationsregistreringen är mycket lättarbetad och snabb. De vanligaste in- och utbetalningarna får du hjälp med via Konteringsguiden. I och med detta behöver du inga kunskaper om konton, debet eller kredit – det tar konteringsguiderna hand om.

Momsverktyget
Med momsverktyget skriver du enkelt ut din momsrapport, korrigerar differenser och gör moms­överföringen automatiskt. På så vis får du alltid en korrekt ifylld skattedeklaration.

I programmet finns direktkoppling till Skatteverkets e-tjänster för skattedeklarationsinlämning.

Kontoplaner

BAS-kontoplan för Förenklat årsbokslut med cirka 60 konton för enskilda firmor. Den här ­kontoplanen bör du välja om du ska använda dig av reglerna om förenklat ­årsbokslut.

Den större BAS-kontoplanen väljer du som inte ska följa de förenklade reglerna utan gör ett ­vanligt bokslut i t ex ett aktiebolag. Den här kontoplanen kan användas i alla företagsformer. Det finns dessutom ett antal branschkontoplaner inlagda i programmet.

Rapporter

I programmet finns många färdiga bokföringsrapporter, t ex dagbok, huvudbok, momsrapport, balansrapport och olika resultatrapporter. Du kan antingen skriva ut en rapport eller förhands­granska den på ­skärmen. Du kan även spara ner rapporter i ett flertal filformat.

F-skatt

Du kan registrera beloppen för arbetsgivaravgift och preliminärskatt. Genom att ange företagets F-skatt i fältet för företagets egna noteringar blir skatte­deklarationen fullständig.

Sökfunktioner

Smidiga sökfunktioner hjälper dig att hitta t ex ett specifikt belopp.

SIE-filer och säkerhetskopiering

Med en SIE-fil kan du enkelt importera ett nytt företag. Samtliga företagsuppgifter och inställningar följer med i importen. Med en SIE-export kan du överföra uppgifter till andra program som hanterar SIE-filer, t ex ett deklarationsprogram.

Din bokföring och dina företagsuppgifter säkerhetskopieras automatiskt en gång per dygn.

Integrerat med BL eFakturering

Om du även använder BL eFakturering får du automatiskt ut underlag för bokföringen till BL eBokföring. Om du vill kan du till och med få fakturorna bokförda automatiskt.


Programsupport

I ditt abonnemang ingår programteknisk support via telefon och e-post. 

Manual

I programmet finns tydliga instruktioner i anslutning till den rutin du befinner dig i. Som ett komplement finns filmade guider som visar steg för steg hur du ska arbeta i programmet.

Program- och redovisningsnyheter

I programmet får du löpande program- och redovisningsnyheter. Du hittar även användbara tips om olika funktioner i programmet och svar på vanliga frågor från våra kunder.

Bokföringssupport

Med vår tjänst Bokföringssupport får du snabbt svar från våra bokföringsexperter när du är osäker på hur du ska bokföra en händelse i ditt företag. Du får korrekta svar du kan lita på och behöver inte leta på fler ställen.

Läs mer om Bokföringssupport »

 

+

BL Ekonomi Fakturering

BL Ekonomi Fakturering är en kostnadseffektiv och bekväm lösning för din fakturering. Dina data lagras på en säker server och du har alltid en uppdaterad version av programmet. Programsupport och programuppdateringar ingår i priset!

Läs mer »
79:-/mån
+

Bokföringssupport

Få snabba svar från våra experter när du är osäker på hur du ska bokföra en affärshändelse i ditt företag. Du kommer åt tjänsten dygnet runt, året om och slipper långa telefonköer dagtid.

Det fullmatade forumet ger dig korrekta svar du kan lita på och du behöver inte leta på fler ställen.

Läs mer »
59:-/mån
+

BL Ekonomi Fakturering

BL Ekonomi Fakturering är en kostnadseffektiv och bekväm lösning för din fakturering. Dina data lagras på en säker server och du har alltid en uppdaterad version av programmet. Programsupport och programuppdateringar ingår i priset!

Läs mer »
79:-/mån

BL eBokföring är Java-baserat och fungerar oberoende av operativsystem – det fungerar lika bra i Windows-, Mac- och Linuxmiljö. Det enda som krävs för att använda BL eBokföring är att din dator har Java installerat och att du har internetuppkoppling.

  Jämför program

  Vilket program ska jag välja?

  – jämför de olika programmens funktioner

  Bygg ditt eget programpaket

  Bygg ditt eget programpaket

  – lokalt eller i molnet!

  Hitta din redovisningsbyrå!

  Hitta din redovisningsbyrå!

  – samarbeta för att förenkla företagets arbete

  Några röster från våra användare:

  Programmet har gett mig grundläggande förståelse för hur bokföring fungerar. En favoritfunktion är konteringsguiden, då jag ofta glömmer hur man gör eftersom jag inte bokför så ofta. 

  Bokföringsprogram Mac

  Fotograf Kristina Roman

  Jag tycker att det internetbaserade bokföringsprogrammet BL Ekonomi fungerar bra. Användarvänligt. Samt en mycket bra support. Är en mycket nöjd kund.

  Bokföringsprogram Mac

  Krister Rask,
  Livräddare i Norr 

  Få ut mer av ditt program:

  Bokföring

  BOKFÖRING är en oumbärlig handbok för alla som sysslar med bokföring. Konteringsmallar och exempel...
  Bokföringsprogram – testa gratis i 30 dagar! - Bokföringsprogram Mac – 79 kr/mån inkl support - ctl00_cph1_pg5608_bookImg
  Bokföring

  Bokföring och bokslut i enskild firma

  BOKFÖRING OCH BOKSLUT I ENSKILD FIRMA hjälper dig både att upprätta ett förenklat årsbokslut och a...
  Bokföringsprogram – testa gratis i 30 dagar! - Bokföringsprogram Mac – 79 kr/mån inkl support - ctl00_cph1_pg5595_bookImg
  Bokföring och bokslut i enskild firma

  Bokslut & årsredovisning i mindre aktiebolag – K2

  BOKSLUT & ÅRSREDOVISNING I MINDRE AKTIEBOLAG (K2) är en praktisk vägledning för dig som upprättar ...
  Bokföringsprogram – testa gratis i 30 dagar! - Bokföringsprogram Mac – 79 kr/mån inkl support - ctl00_cph1_pg5160_bookImg
  Bokslut & årsredovisning i mindre aktiebolag – K2

  Enskild firma

  ENSKILD FIRMA visar hur en enskild firma fungerar när det gäller skatt, ekonomi och juridik. Du få...
  Bokföringsprogram – testa gratis i 30 dagar! - Bokföringsprogram Mac – 79 kr/mån inkl support - ctl00_cph1_pg5329_bookImg
  Enskild firma

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »