Skräddarsydda hemsidor för redovisningsbyrån

– välj mellan tre prisvärda paketlösningar

Nu kan du få en stilren, funktionell och lättskött hemsida som går att anpassa efter din redovisningsbyrås behov. Designen på våra hemsidor är responsiv, vilket innebär att de fungerar lika bra i datorn, mobilen och surfplattan. Du kan välja mellan Redovisningsbyrå Bas, Mellan eller Stor.  


Grundutbud med det du behöver

Byrahemsida_bas.png

Redovisningsbyrå Bas

Med Redovisningsbyrå Bas får du tillgång till allt du behöver för att få en stilren och lättskött hemsida.

 • 10 sidmallar
 • Verktyg för SEO
 • Bildbibliotek
 • Prisberäknare
 • Serverhosting och uppdateringar
 • GDPR-anpassad
 • Mejlsupport


Flexibelt och med fler funktioner

Byrahemsida_mellan.png

Redovisningsbyrå Mellan

Redovisningsbyrå Mellan ger dig ytterligare valmöjligheter när du sätter upp din hemsida. Du får bland annat möjlighet att integrera en chat, kan lägga till ett nyhetsflöde och laborera med ytterligare 40 olika moduler.

 • 15 sidmallar
 • Möjlighet att integrera en chat
 • 40 moduler fler än i BAS
 • Anpassade landningssidor
 • Ladda ner faktablad, mm
 • RSS-flöde med nyhetsartiklar

+ Allt som ingår i BAS

För dig som kräver allt

Byrahemsida_stor.png

Redovisningsbyrå Stor

Redovisningsbyrå Stor är vårt mest omfattande hemsidespaket. Du får exempelvis flexiblare designmöjligheter och kan skapa eventsidor med anmälningsfunktion. Dessutom ingår support via telefon.

 • 20 sidmallar
 • Eventsidor med anmälningsfunktion
 • Flexiblare designmöjligheter
 • Mötesbokning
 • Telefonsupport

+ Allt som ingår i BAS och MELLAN

 

 

 

Varför ska du välja våra byråanpassade hemsidor?

Färdiga sidmallar förenklar arbetet

Hemsidorna byggs med det populära publiceringsverktyget Wordpress och är responsiva, dvs de fungerar lika bra i datorn, mobilen och surfplattan. Med hjälp av de färdiga sidmallarna är det enkelt att få hemsidans olika delar på plats. Det finns bland annat mallar för startsida, en presentationssida för byråns tjänster och en bloggsida. Med vår dynamiska prisberäknare blir det enklare för dina besökare att förstå prissättningen och välja rätt tjänst.

Smidigt bildbibliotek

En hemsida kräver generellt många bilder för att inte kännas så texttung. Du har därför tillgång till ett stort bildbibliotek där du fritt kan söka efter och använda bilder som passar dig och din byrå. På så vis sparar du både tid och pengar och slipper använda en extern bildbank. Med hjälp av ett lättanvänt SEO-verktyg säkerställer du att texterna på din hemsida är optimerade, vilket är viktigt för synligheten hos sökmotorer som Google.

Nyhetsflöde med aktuella artiklar

För dig som vill ha ett nyhetsflöde på hemsidan går det att lägga till ett RSS-flöde med aktuella artiklar inom skatte-, redovisnings-, juridik- och personalområdet. Hemsidan är även GDPR-anpassad med information gällande den nya dataskyddsförordningen. Du kan använda dessa texter som en mall och komplettera med specifika uppgifter för just din byrå.

Extratjänster

För dig som vill få hjälp med designen av din hemsida rekommenderar vi något av våra tre designpaket.

Med Designpaket Bas ordnar vi med färgsättningen av färdiga sidmallar och moduler. Vi lägger även in byråns logga och det text- och bildmaterial du önskar på (max) fyra landningssidor.

Designpaket Mellan passar för dig som vill ha lite mer djupgående hjälp. Tillsammans med er på redovisningsbyrån tar vi fram en anpassad design där vi även ser över hemsidans olika flöden. Med lättförståeliga och logiska flöden ökar möjligheterna till att konvertera dina besökare, dvs att de utför det du önskar på din hemsida. Det kan t ex handla om att en besökare beställer en offert eller anmäler sig till ett nyhetsbrev. 

Med Designpaket Stor får du hjälp med allt designarbete från start till mål – helt efter dina önskemål och behov. I priset ingår även att vi ser över hemsidans olika flöden ur ett konverteringsperspektiv. 

Priserna för de olika designpaketen är cirkapriser som kan variera beroende på hemsidans omfattning och komplexitet. Vill du veta mer och få ett prisförslag, mejla till salj@bjornlunden.se eller ring 0650 – 54 14 00.   


Designpaket Bas

Designpaket Bas

Vi hjälper dig med färgsättningen av färdiga sidmallar och moduler. Dessutom lägger vi in redovisningsbyråns logga och de texter och bilder du önskar ha på hemsidan (max 4 sidor).

Pris från 10 500 kr  


Designpaket Mellan

Designpaket Mellan

Vi hjälper dig ta fram en mer anpassad hemsidesdesign där fokus även ligger på att skapa enkla och logiska flöden. Detta är viktigt för att kunna konvertera dina besökare, dvs få dem att göra det du önskar av dem.  

Pris från 21 000 kr


Designpaket Stor

Designpaket Stor

Du får hjälp med hela designarbetet och vi skräddarsyr utseendet på din hemsida utefter dina önskemål. Vi ser till att din hemsida får lättförståeliga och logiska flöden – vilket ökar möjligheterna att konvertera dina besökare. 

Pris från 38 000 kr


Köpinformation:
Kampanjen innebär att avtalet gäller från köptillfället till och med 2020-12-31. Avtalet löper därefter per helår och betalning sker i förskott per helår. Kontakta oss om du vill ha betalning per kvartal eller halvår, salj@bjornlunden.se eller använd formuläret nedan. Avtalet löper därefter vidare i samma omfattning om inte annat överenskommits innan avtalstidens utgång. Ingen uppsägningstid.
Moms tillkommer. Betalkort eller faktura (ingen avgift).

Levereras online. Efter genomfört köp och efter att vi har behandlat din order blir du kontaktad av oss med instruktioner för att komma igång.


Kontakta mig!

Jag vill veta mer om byråanpassade hemsidor!

Namn *

e-post *

Telefon *

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »