Jobba digitalt med dina kunder

– applösning för smidig byrå-kundsamverkan

Ekonomisystem, affärssystem & administrationsprogram - Digitala företaget – app för bokföring och fakturering - ctl00_cph1_widedcc_po_1335_dc1335_ytimg


Hämta Digitala Företget i App Store

 

Hämta Digitala Företaget på Google Play

 

Klicka här för att öpnna Digitala Företaget i en webbläsare

 

Skicka appen Digitala Företaget till min mobil!

Du har fått ett sms till din telefon! Följ länken för att ladda ner appen Digitala Företaget till din telefon. Får du några problem kan du mejla till support@digitalaforetaget.se.

Appen Digitala Företaget underlättar samverkan mellan redovisningsbyrå och kund. Företagaren sköter allt i mobilen eller på webben – fakturor, utlägg, tidregistrering, körjournaler med mera.  Även meddelanden från byrån till kunden kommuniceras direkt i mobilen, liksom frågor mm från kunden till byrån. Med det här arbetssättet får byrån in korrekta underlag för bokföringen på smidigast tänkbara sätt. 

Därför bör ni arbeta med Digitala Företaget

På de flesta redovisningsbyråer tvingas man lägga en stor del av tiden på enklare uppgifter som att få in bokföringsunderlag, stansa in belopp, moms, osv. En byrå som arbetar med Digitala Företaget kan minimera den tiden genom att man får in bokföringsunderlag på ett effektivare sätt och genom den smidiga återkopplingen till kunderna när någon uppgift behöver rättas eller kompletteras.

När byrå och kund arbetar med Digitala Företaget kommer underlagen in till byrån i en jämn takt och man slipper de arbetstoppar som uppstår när kunderna lämnar alla underlag vid månadens slut. 

Med Digitala Företaget är det enklare för kunden att göra sin del av arbetet. Samtidigt får kunden större kontroll över vad som behöver göras och dessutom över företagets ekonomi. Allt fler företag inser nyttan av att arbeta mer digitaliserat, vilket innebär att Digitala Företaget gör det enklare för byrån att vinna nya kunder.

  • Kunden sköter allt direkt i appen
  • Byrån får omedelbar tillgång till underlaget för sin bokföring
  • Kunden får en tydlig, grafisk ekonomiöversikt i appen 
  • Kund och byrå kommunicerar direkt via Digitala Företaget

Det är gratis att ladda ner appen Digitala Företaget. När en koppling görs mellan redovisningsbyrå och kund, dvs när man börjar samverka via Digitala Företaget, faktureras byrån 99 kr/månad och användare.

Digitala Företaget kan även köras på webben

Digitala Företaget är som du förstått en app men fungerar lika bra att använda i datorns webbläsare. Det finns heller inget som hindrar att du pendlar mellan app och webbläsare.

Har du kunder som enbart vill ha återrapportering i appen? Då väljer du Ekonomiöversikten »


 

  

Vi vill utveckla vår redovisningsbyrå med Digitala Företaget!

Namn:*

E-post:*

Tel:*

 

 

Ladda ner Digitala Företget i App Store

 


Ladda ner Digitala Företaget på Google Play


 

Klicka här för att öppna Digitala Företaget i en webbläsare


 

Helhetslösning för redovisningsbyråer

Allt fler redovisningsbyråer väljer vår helhetslösning för sitt program- och informationsbehov. Sannolikt för att den innehåller allt en modern redovisningsbyrå behöver, och för att priset är rimligt.

Läs mer om vår helhetslösning »

Ekonomisystem, affärssystem & administrationsprogram - Digitala företaget – app för bokföring och fakturering - ctl00_cph1_widedcc_po_1298_dc1298_pg14938_relimg