Ekonomiöversikten

– appen som ger kunderna koll på företaget

 

Med Ekonomiöversikten – som är en egen del i Digitala Före­taget – får dina kunder en snabb och tydlig överblick över företagets ekonomi och hur den utvecklas. Pedagogiska grafer och diagram visar bland annat företagets intäkter och kostnader.

För er på byrån är det här ett smidigt och säkert sätt att ge kunden en tydlig och lättbegriplig återrapportering. Kunden ser förutom grafer och diagram även PDF-rapporter, skatterapporter och nyckeltalsrapporter som visar soliditet, vinstmarginal och kassalikviditet.

Passar med alla ekonomisystem

Ekonomiöversikten är kompatibel med alla ekonomisystem på marknaden och finns för både Android och Iphone.


Hämta Ekonomiöversikten, Digitala Företaget i App Store

 

Ladda ner Ekonomiöversikten, Digitala Företaget, på Google Play

 

Klicka här för att komma till Ekonomiöversikten, Digitala Företaget

 

Appen Ekonomiöversikten

29:-/mån/anv

Ekonomiöversikten är en del av
Digitala Företaget

Återrapportering direkt i mobilen

Med Ekonomiöversikten får byråns kunder återrapportering direkt i mobilen i form av pedagogiska grafer och diagram som ger kunden en tydlig överblick över företagets ekonomi och utveckling. Ekonomiöversikten är en del i vår kompletta app Digitala Företaget. En app i appen kan man säga.

Med Ekonomiöversikten får din kund:

  • Klickbara grafer och diagram som visar företagets ekonomiska ställning
  • PDF-rapporter
  • Skatterapporter
  • Nyckeltalsrapporter
  • Meddelandefunktion 

Stort mervärde för byråns kunder

För er på byrån är det här ett smidigt och säkert sätt att ge kunden en tydlig och lättbegriplig återrapportering. De flesta företagare är väldigt intresserade av att se hur det egna företaget går och att ni serverar kunden denna möjlighet – i mobilen – upplevs med största säkerhet som ett rejält mervärde.

test5.jpg


Så kommer du igång

Om du ser fördelarna med det här tydliga och direkta sättet att presentera ekonomin för dina kundföretag kan du på ett enkelt sätt komma igång och börja bjuda in kunder till Ekonomiöversikten.


Du som redan jobbar med Digitala Företaget går till vyn för att hantera inbjudningar i ditt adminverktyg. Lägg in uppgifter om kunden och kryssa för att inbjudan gäller Ekonomiöversikten.
 

Så här gör du » 

Jobbar du inte med Digitala Företaget sedan tidigare kan du följa instruktionerna på byråns hjälpsida för att komma igång.

  

Till byråns hjälpsida »