Automatiserat leverantörsfakturaflöde

– minimerar dina kostnader och höjer kvaliteten!

Tar ditt företag emot mer än ett fåtal leverantörsfakturor varje månad? Då är det en smart idé att automatisera fakturaflödet och slippa manuell hantering. Först och främst för att det är extremt tidsbesparande, men också för att det innebär ökad kvalitet i form av färre fel.

Med vår lösning väljer du om du vill automatisera alla moment i fakturaflödet eller bara vissa. Störst utväxling får du om du väljer hela flödet, men du kan av olika skäl vilja göra på ett annat sätt som passar ditt företag bättre, och då är det möjligt.

I grova drag handlar automatiserad fakturahantering om att digitalisera de inkommande fakturorna för att få in dem direkt i BL Leverantör och registrera dem med minsta möjliga manuella hantering. Det enda du behöver göra är att godkänna (eller justera) fakturan och konteringsförslaget så finns den sparad i reskontran och bokföringen.


Jag vill veta mer, kontakta mig!


fakturansvag.jpg

De olika delarna i vårt automatiserade fakturaflöde:


BL Skanning

Skanning » 

Dina leverantörer skickar sina pappersfakturor till en särskild postadress och du får tillbaka fakturorna digitalt (pdf-format) till din inkorg eller till e-post­portalen.

5,90:-/faktura


BL e-postportal

e-postportal »

Dina leverantörer mejlar sina pdf-fakturor till en särskild ­e-postadress och du får in fakturan i BL Leverantör för behandling och eventuell tolkning direkt.

29:-/mån


BL Tolkning

Tolkning »

Dina kvitton och leverantörsfakturor skickas till en robot som lär sig att tolka dina dokument och ger dig registrerings- och konteringsförslag som du bara behöver godkänna i BL Leverantör.

39:-/mån


Kvittohantering

Kvittohantering »

Med vår nya funktion för kvittohantering fotar du dina kvitton och laddar upp dem direkt till BL Administration. Du får större kontroll över alla kvitton plus att du eller din redovisnings­byrå direkt kan arbeta vidare med dem i BL Administra­tion. 

59:-/mån/anv/företag

Attest

Attest »

Med vår nya attestfunktion kan företagets leveran­törsfakturor godkännas i datorn, plattan eller mobilen. Det innebär ett säkrare och snabbare attestflöde med minskad risk för felaktiga eller försenade betalningar.

39:-/mån/anv/företag


E-fakturering

E-fakturering »

Ser till att inkommande e-fakturor (EDI-fakturor) hamnar i BL Leverantör för automatiserad registrering.

2,50:-/faktura
 

Förmånligt paket för automatiserad leverantörsfakturahantering
integrationer_header.jpg

Tolkning + e-postportal
59:-/mån


Läs mer om paketerbjudandet »  

 

Kontakta mig!

Jag vill veta mer om Björn Lundéns lösningar för automatiserat leverantörsfakturaflöde!

Namn *

E-post *

Telefon *