Laddar...
fakturering.png

Fakturering

– kundfakturor direkt in i BL Administration

En unik fördel med vår webbfakturering är att byrån och kunden jobbar mot samma källa och med direkt synk. I samma ögonblick som kunden skickar en faktura dyker den upp i byråns BL Administration. Och när byrån t ex markerar en faktura som betald ser kunden direkt i kundreskontran att den är betald.

Fakturering ingår i samtliga våra tre prisvärda paket för effektiv samverkan mellan redovisningsbyrå och kund. 

89 kr/mån/användare/företag


Med vår webb-fakturering kan dina kundföretag skapa fakturor direkt i mobil eller webb och se kundreskontran i realtid – dvs vilka fakturor som skickats och som är betalda eller obetalda.

Några av funktionerna i Fakturering:

  • Skapa och skicka PDF-fakturor som e-post
    – eller spara ner fakturan och skicka den
    – möjlighet till fritext
    – möjligt att spara utkast och komplettera senare
  • Kundregister
  • Artikelregister
  • Kundreskontra
Direkt synk mellan byrån och kundföretaget

En stor fördel med vår lösning är att byrån och kunden jobbar mot samma källa (molndatabas) och med direkt synk. Det innebär att i samma ögonblick som kunden skickar en faktura dyker den upp i byråns BL Administration. Och när byrån t ex markerar en faktura som betald ser kunden direkt i kundreskontran att den är betald.

Med vår nya faktureringsfunktion kan byråns kunder skicka fakturor på smidigast tänkbara sätt samtidigt som den överskådliga kundreskontran ger kunden full kontroll över skickade fakturor och deras status. 

Kommande funktioner

Under våren 2020 kommer faktureringen att utökas med en rad nya funktioner, bland annat omvänd byggmoms, stöd för rot och rut, möjlighet att skicka e-fakturor (EDI-fakturor) och påminnelser, valutafakturering samt factoring via BL Finans. Inom kort kommer faktureringen att kunna köras i Björn Lundén-appen.


89:-/mån

Priset är per användare och företag

Allmänna villkor »

Jag vill veta mer om Fakturering »


Ladda ner Björn Lundén-appen kostnadsfritt!

App Store    Google Play

Fakturering