BLe Fakturering
30 dagars öppet köp

BL Ekonomi Fakturering

– faktureringsprogram online för Windows, Mac och Linux

BL Ekonomi Fakturering är en kostnadseffektiv och bekväm lösning för din fakturering. Dina data lagras på en säker server och du har alltid en uppdaterad version av programmet. Programsupport och programuppdateringar ingår i priset! • Internetbaserat
 • Lokalt
 • Ett riktigt program med molnets alla fördelar
 • Alltid uppdaterat
 • Säkerhetskopiering och lagring
 • Programsupport ingår
 • Kan integreras med BL Ekonomi Bokföring
 • Kan utökas med ROT/RUT
79:-/mån
Läs recensioner »

Priset är för 1 användare och 1 företag. Du provar programmet under 1 månad utan kostnad. Avtalet gäller tillsvidare. Betalning sker i förskott på 3, 6 eller 12 månader. Avtalet löper därefter vidare i samma omfattning om inte annat överenskommits innan avtalstidens utgång. Ingen uppsägningstid. Pris per ytterligare företag eller användare 79 kr/månad.

Allmänna villkor »

Kom igång direkt! Klicka på knappen och följ instruktionerna för att köra igång programmet.
Funktioner »
Support »
Tilläggstjänster »
Teknisk info »
Recensioner »

BL Ekonomi Fakturering är ett internetbaserat faktureringsprogram som låter dig få full kontroll på dina kundfakturor. En av många smarta funktioner är att programmet kan integreras med BL Ekonomi Bokföring så att fakturorna blir bokförda när du sparat dem i BL Ekonomi Fakturering.

Med BL Ekonomi Fakturering gör du snygga fakturor, följer upp inbetalningar och hanterar påminnelser, mm.

Dina data lagras på en säker server och du har alltid en uppdaterad version av programmet. Lagring av 2 GB data (motsvarar ca 4 000 pdf-fakturor) ingår. Vill du ha mer lagringsutrymme än 2 GB beställer du extra utrymme upp till 100 GB. Vid uppsägning av avtal lagras datat i 90 dagar.
 

Programsupport samt programuppdateringar ingår i priset!

BL Ekonomi Fakturering fungerar för alla företagsformer. ­

Eftersom BL Ekonomi Fakturering är Java-baserat fungerar det i alla operativsystem som stödjer Java, bland annat Windows, Mac OS X och Linux.

Installation

Du startar programmet direkt i din webbläsare. Första gången du gör det, sker en programinstallation och en genväg till programmet skapas på ditt skrivbord. Därefter kan du starta programmet via genvägen. Du måste vara uppkopplad mot internet för att göra registreringar i BL Ekonomi Fakturering.

Kundregister

Med programmets kundregister sköter du faktureringsarbetet snabbt och effektivt. I kundregistret lägger du in alla uppgifter om kunden, förutom grunduppgifter även valuta, betalningsvillkor, mm. I programmet finns smarta sökfunktioner så att du snabbt och lätt hittar rätt kund. 

Artikelregister
I artikelregistret lägger du på ett enkelt sätt upp dina produkter och ger dem rätt momssats, betalningsvillkor, osv. Det finns även en funktion för att importera artiklar till artikelregistret.

Prislistor

I programmet kan du importera prislistor på ett snabbt och smidigt sätt.

Fakturaregistrering

Du registrerar dina fakturaunderlag genom att välja kunder från kundregistret och produkter från artikelregistret. Om en kund har flera leveransadresser kan du lägga upp dem direkt på kunden så att du snabbt kan välja rätt adress. Förutom fakturor kan du även skriva ut orderbekräftelser och följesedlar.

Kundreskontra

Programmets kundreskontra hjälper dig att hantera bland annat påminnelser, krav och räntefakturering. Du gör snabbt och enkelt en kontroll av reskontra per kund där du ser kundens aktuella status och tidigare inköp. Du har möjlighet att ändra fakturadatum, förfallodatum och belopp direkt i reskontran.

Integrerat med BL Ekonomi Bokföring

När du fakturerar och registrerar inbetalningar får du automatiskt ut underlag för bokföringen. Om du vill kan programmet automatiskt registrera verifikationer i BL Ekonomi Bokföring.

Kan utökas med ROT/RUT-hantering

Du kan utöka ditt BL Ekonomi Fakturering med hantering av HUS-tjänster (rot och rut). Licensen kostar 39 kr/månad. Läs mer här » 

Programsupport

I ditt abonnemang ingår teknisk programsupport via telefon och e-post.

Avtalsperiod

Avtalet börjar att löpa den dag du beställer tjänsten. Avtalsperioden sammanfaller med betalningsperioden, dvs 3, 6 eller 12 månader. Avtalet förlängs med samma period genom att du betalar fakturan för nästföljande period. Väljer du att inte förlänga tjänsten når du under 90 dagar din data och kan exempelvis föra över det till ett annat program.

Manual

I programmet finns tydliga instruktioner i anslutning till den rutin du befinner dig i. Som ett komplement finns filmade guider som visar steg för steg hur du ska arbeta i programmet.

Program- och redovisningsnyheter

I programmet får du löpande program- och redovisningsnyheter. Du hittar även användbara tips om olika funktioner i programmet och svar på vanliga frågor från våra kunder.

 

+

BL Ekonomi Bokföring

BL Ekonomi Bokföring är ett lättanvänt bokföringsprogram som passar för alla företagsformer och operativsystem. I priset ingår programsupport, säker serverlagring, säkerhetskopiering och programuppdateringar. 

Läs mer »
79:-/mån
+

BL Ekonomi Fakturering Rot & Rut

Om du säljer ROT- och RUT-tjänster kan du med detta programtillägg skapa anpassade fakturor, hantera begäran om utbetalning, mm. Programmet är uppdaterat med de nya regler som gäller från 2016.

Läs mer »
39:-/mån

BL Ekonomi Fakturering är Java-baserat och fungerar oberoende av operativsystem – det fungerar lika bra i Windows-, Mac- och Linuxmiljö. Det enda som krävs för att använda BL Ekonomi Fakturering är att din dator har Java installerat och att du har internetuppkoppling. 

  jag kan inte använda programmet. går inte att ansluta till servern. kontrollera din anslutning. det fungerade nyligen. har uppdaterat till senaste versionen. jag har lagt till programmet som undantag i brandvägg och virusprogram. fruktansvärt irriterande med tanke på att jag nyss köpte programmet. och eftersom jag inte kan starta programmet så kan jag heller inte hitta kundnummer och därmed få hjälp av er support. jävligt trist med ett så buggigt program.

  Svara| 
   | | | |::1
  Linda

  Hej Zakarias! Tråkigt att det krånglar för dig att komma igång med programmet. Vi behöver veta lite mera om vad du kör på för operativsystem och vad som strular för att kunna hjälpa dig vidare. Kontakta vår support, antingen via telefon på 0650-541408 eller mail till support@blekonomi.se med information hur vi kan nå dig på bästa sätt, så kommer vi att hjälpa dig att komma igång. Med vänlig hälsning, Linda Henriksson Programsupport BL Ekonomi

  Svara| 
   | | | |::1

  Jag är nöjd med programmet. Det är oftast lätt att använda, ibland har det varit lite krångel att logga in, men på det stora hela så funkar det bra.

  Svara| 
   | | | |::1

Jämför program

Vilket program ska jag välja?

– jämför de olika programmens funktioner

Bygg ditt eget programpaket

Bygg ditt eget programpaket

– lokalt eller i molnet!

Hitta din redovisningsbyrå!

Hitta din redovisningsbyrå!

– samarbeta för att förenkla företagets arbete

Få ut mer av ditt program:

Eget aktiebolag

EGET AKTIEBOLAG är boken för dig som driver eget aktiebolag med enklast möjliga administration. Du...
BL eFakturering
Eget aktiebolag

Skatteplanering i enskild firma

Handbok med massor av tips om skatteplanering för dig med enskild firma. Skatt och egenavgifter fö...
BL eFakturering
Skatteplanering i enskild firma

Företagets ekonomi

FÖRETAGETS EKONOMI är en handbok i företagsekonomi för dig som inte är ekonom men som i ditt arbet...
BL eFakturering
Företagets ekonomi

Bokföring

BOKFÖRING är en oumbärlig handbok för alla som sysslar med bokföring. Konteringsmallar och exempel...
BL eFakturering
Bokföring

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »