Skatteprogram och deklarationsprogram

– för deklaration och skatteplanering

Letar du efter ett riktigt bra skatteprogram / deklarationsprogram för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag eller ekonomisk förening? Med vårt skatteprogram gör du snabbt och enkelt både företagets och din privata deklaration. Programmets unika funktioner för skatteberäkning gör att du enkelt och snabbt kan simulera och skatteplanera. Du kan lagra dina deklarationer i molnet eller lokalt – välj det som passar dig bäst.


Skatteprogram
Upp till 10 deklarationer

BL Skatt Företag

Med BL Skatt Företag gör du snabbt och enkelt både företagets och din egen deklaration. I programmet finns alla deklarationsblanketter samt hjälpblanketter.

BL Skatt Företag finns i två varianter– en där du lagrar deklarationerna lokalt och en där du lagrar deklarationsfilerna i molnet och kan arbeta med dem via internet.

 • Upp till 10 deklarationer
 • Samtliga deklarationsblanketter
 • Automatisk deklarationskontroll
 • Skatteplanering och skatteanalys
 • Faktahjälp
  • Program- och blankettsupport ingår
Obegränsat antal deklarationer

BL Skatt Proffs

BL Skatt Proffs är ett kraftfullt och stabilt skatteprogram för redovisnings- och revisionsbyråer. Komplett med skatteanalys, beräkningsbilagor, preliminärdeklaration, mm.

BL Skatt Proffs finns i två varianter – en där du lagrar deklarationerna lokalt och en där du lagrar deklarationsfilerna i molnet och kan arbeta med dem via internet.

 • Samtliga funktioner i BL Skatt Företag
 • Obegränsat antal deklarationer
 • Automatisk deklarationskontroll
 • Skatteplanering och skatteanalys
 • Byråanstånd
 • Program- och blankettsupport ingår

Varför ska du välja ett skatteprogram från Björn Lundén?

Mångsidiga 

Med våra skatteprogram kan du göra deklaration för alla typer av företag – enskild firma, aktiebolag, handelsbolag/kommanditbolag och ekonomiska föreningar – men även för föreningar och privatpersoner. Programmen har även smarta och smidiga funktioner för skatteplanering, något du har nytta av under hela året, inte bara i deklarationstider.  

20 års erfarenhet av programutveckling och skattefrågor

Vi har lång erfarenhet av såväl programutveckling som frågor kring skatt och deklaration. Det märker du när du använder våra skatte- och deklarationsprogram, som är logiska och intuitiva och innehåller mycket inbyggd smartness som hjälper dig skatteplanera effektivt och undvika fel i dina deklarationer. Du märker det även när du kontaktar vår kunniga programsupport. 

Programsupport ingår

I licensen ingår både programsupport (menyer, funktioner, mm) och support i blankettfrågor. Du får snabb och kompetent hjälp direkt på telefon. Utöver den direkta programsupporten har du tillgång till vårt kundforum där du kan ställa frågor samt söka svar på dina frågor. Du hittar även mängder av filmade guider och textguider som förklarar olika programfunktioner.

Jobba lokalt eller i molnet

I samtliga våra skatte- och deklarationsprogram kan du välja att jobba med deklarationerna i molnet för ökad åtkomlighet och säkrare lagring och säkerhetskopiering än din egen hårddisk erbjuder. 

30 dagars öppet köp

På våra skatte- och deklarationsprogram har du alltid 30 dagars öppet köp. Det betyder att du har god tid på dig att bestämma dig, och att känna att du valt rätt program.

Skatteprogram och deklarationsprogram

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »