Just nu har vi driftstörningar vilket gör att vissa kunder upplever problem med att logga in i våra apptjänster samt i våra onlinetjänster. Felsökning pågår och bör vara åtgärdat inom kort!
Redovisningsbyrå / Kurser / Redovisningsbyrådagen 2022 / Babben Larsson

Babben Larsson är inne på sitt tredje decennium som ståuppkomiker och hennes stjärna har aldrig lyst starkare. Vi är stolta och glada över att hon kommer och förgyller Redovisningsbyrådagen med sin oefterhärmliga humor och klokhet. 

Föreläsningen är en del av Redovisningsbyrådagen 2021 – ett kostnadsfritt event som du deltar i på plats i Stockholm eller på distans.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Babben Larsson

Evenemaget har redan varit.

45 minuter friskvård à la Babben

Vill du leva längre? Gillar du att skratta?

Missa då inte Babben Larsson på Redovisningsbyrådagen. I den här föreläsningen pratar hon på sitt oefterhärmliga sätt om det viktigaste vi har – hälsa och välmående. Med humor och eftertanke ger hon sitt recept på friskvård. Babben har själv kommit tillbaka från utbrändhet och delar med sig av konkreta verktyg för ett liv i balans, t ex tankeverktyg för att ta sig ur ett negativ spiral.  

Välkommen på en föreläsning som lockar till såväl skratt som eftertänksamhet med en av våra mest folkkära komiker.

”Jag växte opp på en svinfarm på Gotland. Sen började jag på Scenskolan i Stockholm. Och jag märkte fan ingen skillnad.”

/Babben Larsson

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Liksom i fjol livesänder vi Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans men vi hoppas även kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Center. 

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Mellan kl 11.00 och 13.00 väljer du mellan tre intressanta spår
 digitaliseringsspåret, kom igång-spåret och integratörsspåret.

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Föreläsningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start.  

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!