Just nu har vi driftstörningar vilket gör att vissa kunder upplever problem med att logga in i våra apptjänster samt i våra onlinetjänster. Felsökning pågår och bör vara åtgärdat inom kort!
Redovisningsbyrå / Kurser / Redovisningsbyrådagen 2022 / Bli digitaliserad Byrå 2021

Under den här halvtimmen tittar vi närmare på vårt koncept "Digitaliserad Byrå" och vilka fördelar det kan innebära för din redovisningsbyrå. Våra byrårådgivare delar även med sig av sina erfarenheter av var det brukar uppstå problem när processer ska digitaliseras och hur man hanterar dem.

Föreläsningen är en del av Redovisningsbyrådagen 2021 – ett kostnadsfritt event som du deltar i på plats i Stockholm eller på distans vid din dator.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Bli digitaliserad Byrå 2021

Evenemaget har redan varit.

Bli Digitaliserad Byrå 2021
– våra byrårådgivare hjälper dig 

Under den här halvtimmen tittar vi närmare på vårt koncept "Digitaliserad Byrå" och vilka fördelar det kan innebära för din redovisningsbyrå. Det handlar bland annat om möjligheten att delta i konstruktiva träffar och att ingå i ett nätverk för kunskaps- och erfarenhetsutbyte, men även om att få draghjälp i byråns marknadsföring.  

Våra byrårådgivare delar även med sig av sina erfarenheter av var det brukar uppstå problem när processer ska digitaliseras och hur man bäst hanterar dem. Ofta handlar det om att man inte inser vikten av att avsätta tillräckliga resurser för genomförandet . Mer om detta på plats!

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Liksom i fjol livesänder vi Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans men vi hoppas även kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Center. 

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Mellan kl 11.00 och 13.00 väljer du mellan tre intressanta spår
 digitaliseringsspåret, kom igång-spåret och integratörsspåret.

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Föreläsningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start. 

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!