Just nu har vi driftstörningar vilket gör att vissa kunder upplever problem med att logga in i våra apptjänster samt i våra onlinetjänster. Felsökning pågår och bör vara åtgärdat inom kort!
Redovisningsbyrå / Kurser / Redovisningsbyrådagen 2022 / Branschsnack för redovisningsbyråer

Det fjärde avsnittet av vårt populära Branschsnack för redovisningsbyråer sänds direkt från Redovisningsbyrådagen på Waterfront Congress Center. Du följer det på plats eller live på webben. Under sändningen kommer vi även att presentera vinnarna i Årets Redovisningsbyrå.

Branschsnacket är en del av Redovisningsbyrådagen 2021 – ett kostnadsfritt event som du deltar i på plats i Stockholm eller på distans.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Branschsnack för redovisningsbyråer

Evenemaget har redan varit.

 Branschsnack för redovisningsbyråer
– och utnämning av Årets Redovisningsbyrå

Det fjärde avsnittet av vårt populära Branschsnack för redovisningsbyråer har temat "Var står vi och vart är vi på väg?", som kommer att diskuteras med inbjudna gäster från branschen. Du får även branschnyheter och skattenyheter levererade av Ulf Bokelund Svensson.

Branschsnacket sänds direkt från Redovisningsbyrådagen på Waterfront Congress Center. Du följer det på plats eller live på webben.

Under sändningen kommer vi även att presentera vinnarna i Årets Redovisningsbyrå.

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Liksom i fjol livesänder vi Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans men vi hoppas även kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Center. 

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Mellan kl 11.00 och 13.00 väljer du mellan tre intressanta spår
 digitaliseringsspåret, kom igång-spåret och integratörsspåret.

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Branschsnack är kostnadsfritt, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start. 

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!