Just nu får du 50 % sommarrabatt på alla böcker och e-böcker!
Redovisningsbyrå / Kurser / Redovisningsbyrådagen 2021 / Byrårådgivarnas bästa tips och råd

Våra byrårådgivare har under de senaste åren hjälpt hundratals redovisningsbyråer att reflektera kring och vässa sin affärsmodell. Under den här föreläsningen delar de med sig av sina erfarenheter och presenterar sina bästa råd för dig som vill stärka byråns lönsamhet.

Föreläsningen är en del av Redovisningsbyrådagen 2021 – ett kostnadsfritt event som du deltar i på plats i Stockholm eller på distans.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS
11:15 - 11:45
0:- PLATSER FINNS!

Vid din dator

Distans
11:15 - 11:45
0:- PLATSER FINNS!

Byrårådgivarnas bästa tips och råd

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Byrårådgivarnas bästa tips och råd
– så bygger du en lönsam redovisningsbyrå

Våra byrårådgivare har under de senaste åren hjälpt hundratals redovisningsbyråer att reflektera kring och vässa sin affärsmodell. Under den här föreläsningen delar de med sig av sina erfarenheter och pressenterar sina bästa råd för dig som vill stärka byråns lönsamhet.


En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Liksom i fjol livesänder vi Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans men vi hoppas även kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Center. 

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Mellan kl 11.00 och 13.00 väljer du mellan tre intressanta spår
 digitaliseringsspåret, kom igång-spåret och integratörsspåret.

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Visningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start.

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!