Just nu har vi driftstörningar vilket gör att vissa kunder upplever problem med att logga in i våra apptjänster samt i våra onlinetjänster. Felsökning pågår och bör vara åtgärdat inom kort!
Redovisningsbyrå / Kurser / Redovisningsbyrådagen 2022 / Effektivisera din redovisningsbyrå med BL Byråstöd

Välkommen på en vising av Björn Lundéns Byråstöd och upptäck hur det kan effektivisera redovisningsbyråns processer. I Byråstödet finns flikar för Bokföring, Löneadministration, Skattedeklaration, Inkomstdeklaration, Bokslut och Kontrolluppgifter så du tydligt kan se vad som ska göras och av vem. Från byråstödet skapar du även smidigt dina uppdragsavtal.

Visningen är en del av Redovisningsbyrådagen 2021 – ett kostnadsfritt event som du deltar i på plats i Stockholm eller på distans.

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Effektivisera din redovisningsbyrå med BL Byråstöd

Evenemaget har redan varit.

Effektivisera din redovisningsbyrå med vårt Byråstöd
– så här enkelt kommer du igång

Välkommen på en vising av Björn Lundéns Byråstöd och upptäck hur det kan effektivisera redovisningsbyråns processer. 

I Byråstödet finns flikar för Bokföring, Löneadministration, Skattedeklaration, Inkomstdeklaration, Bokslut och Kontrolluppgifter så du tydligt kan se vad som ska göras och av vem. Från byråstödet skapar du även smidigt dina uppdragsavtal.

Byråstödet är helt webbaserat, vilket innebär att vi sköter alla uppdateringar och backuper och att du kan arbeta var du vill och dela information med dina kollegor.

Det är enkelt att komma igång med byråstödet och vi hjälper dig gärna direkt på plats/på distans.

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Liksom i fjol livesänder vi Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans men vi hoppas även kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Center. 

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Mellan kl 11.00 och 13.00 väljer du mellan tre intressanta spår
 digitaliseringsspåret, kom igång-spåret och integratörsspåret.

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Kostnadsfritt

Visningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Väljer du att delta på distans mejlar vi utförlig instruktion hur du ansluter till evenemanget i god tid innan start. 

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!