Just nu får du 50% rabatt på våra böcker och e-böcker.
Erbjudandet gäller t o m 28/11 och gäller ej Rätt-serien. Rabatten dras i kassan.

Efter en dag fylld av aktiviteter i skattens och redovisningens tecken är du välkommen att följa med oss på annan, om möjligt bättre underhållning på Wallmans salonger. Där väntar en trerätters middag som avnjuts tillsammans med en sprakande show och trevligt sällskap.

Pris: 1 590 kr + moms/person

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Evenemaget har redan varit.

Kvällsaktiviteten på Wallmans salonger

Efter dagen blir det mingel med dryck och snacks på Waterfront (från kl 16.30) innan vi gemensamt åker buss till Wallmans salonger där bord är reserverat till kl 18.30. På Wallmans bjuds vi på en dinnershow med trerätters middag och sprakande underhållning. Vid 23-tiden trollas borden bort och festen fortsätter på dansgolven för den som vill.

I priset 1 590 kr + moms ingår mingel, transport, dinnershow och en trerätters middag med ett glas vin eller öl. Såklart anpassat efter rådande restriktioner. 

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Liksom i fjol livesänder vi Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans men vi hoppas även kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Center. 

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Mellan kl 11.00 och 13.00 väljer du mellan tre intressanta spår
 digitaliseringsspåret, kom igång-spåret och integratörsspåret.

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Faktuering

Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Middagen faktureras i god tid innan Redovisningsbyrådagen. Du får en pdf-faktura till den mejladress du angivit.

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!

Öppna redigering