Sommarbokskampanj t om 30 juni: 50% rabatt på alla böcker och e-böcker!

Redovisningsbyrå / Kurser / Redovisningsbyrådagen 2022 / Middag på Wallmans

Efter en dag fylld av aktiviteter i skattens och redovisningens tecken är du välkommen att följa med oss på annan, om möjligt bättre underhållning på Wallmans salonger. Där väntar en trerätters middag som avnjuts tillsammans med en sprakande show och trevligt sällskap. Innan avresa till Wallmans blir det mingel med dryck och snacks på Waterfront.

Pris: 1 590 kr + moms/person

Välj kurstillfälle:

DATUM
PLATS
TID
PRIS

Stockholm

Wallmans
18:00 - 23:59
1 590:- FULLBOKAT!

Evenemanget är fullbokat. Vi placerar dig i kö och kontaktar dig om det blir en plats ledig till kursen.

Deltagare

Deltagarens uppgifter

Kvällsaktiviteten på Wallmans salonger

Efter dagen blir det mingel med dryck och snacks på Waterfront (från kl 16.30) innan vi gemensamt åker buss till Wallmans salonger där bord är reserverat till kl 18.30. På Wallmans bjuds vi på en dinnershow med trerätters middag och sprakande underhållning. Vid 23-tiden trollas borden bort och festen fortsätter på dansgolven för den som vill.

I priset 1 590 kr + moms ingår mingel, transport, dinnershow och middag med ett glas vin eller öl.  

En del av Redovisningsbyrådagen

Redovisningsbyrådagen är vår populära fokusdag för redovisningsbranschen. Vi är glada att i år kunna genomföra evenemanget med deltagare på plats på Stockholm Waterfront Congress Centre, men vi livesänder också Redovisningsbyrådagen för dig som vill delta på distans.

Under dagen bjuds du på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du får även fina erbjudanden och rabatter. 

Läs mer om Redovisningsbyrådagen »

Faktuering

Vi skickar en bekräftelse till dig efter anmälan. Middagen faktureras i god tid innan Redovisningsbyrådagen. Du får en pdf-faktura till den mejladress du angivit.

Vill du ha hjälp att välja kurs?

Fyll i dina uppgifter eller ring oss på 0650-54 14 00, så kontaktar vi dig!

Öppna redigering